به گزارش خبرگزاری فارس از سعدآباد، جعفر امیریزاده پیش از ظهر امروز در آیین اختتامیه برنامه آموزش همگانی کاهش نمک و روغن در مدارس منطقه سعدآباد اظهار داشت: همزمان با هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه و بهمنظور ایجاد آگاهی در زمینه مصرف روغن و نمک در سفره غذایی دانشآموزان، این برنامه در مدارس سعدآباد اجرایی شد.
وی ضمن معرفی الگوهای صحیح مصرف مواد غذایی بر لزوم کاهش مصرف روغن و نمک برای ارتقای سلامت تاکید کرد.
امیریزاده افزود: در حال حاضر با افزایش مصرف فستفودها در جامعه که سرشار از روغن و نمک بالا هستند، میزان چاقی و بیماریهای قلبی و عروقی رو به افزایش است و همین امر باعث شده که بیماریهای قلبی و عروقی به عامل اول مرگ در بین افراد کشور تبدیل شود.
رئیس آموزش و پرورش سعدآباد در ارتباط با مصرف روغن نیز گفت: مصرف بالای روغن در جامعه با میانگین 53 گرم، زیاد است لذا باید این میزان مصرف به 36 گرم در روز به استاندارد کشوری برسد که یکی از اقدامات عملی آموزشهای دانشآموزان در این هفته خواهد بود.
امیریزاده بیان کرد: میانگین نمک مصرفی افراد جامعه ایرانی دو برابر استاندارد جهانی است که ارتباط مستقیم با فشار خون و بیماریهای قلبی عروقی دارد.
وی از آموزشهای تخصصی بهداشتی در 79 مدرسه سعدآباد خبر داد و ابراز داشت: این آموزشها به منظور حفظ تندرستی و سلامت دانشآموزان اجرایی شده است.
مسئول بهداشت مدارس سعدآباد نیز هدف اصلی این برنامه را حساسسازی دانشآموزان و مسئولین از لحاظ تغذیه سالم و سبک زندگی صحیح عنوان کرد.
محمد ابراهیمپور ادامه داد: نقش خانواده در کاهش مصرف نمک و روغن، نقش سیاستگذاران در کاهش مصرف روغن و نمک، نقش رسانه در اصلاح الگوی مصرف روغن و نمک، نقش مدارس و دانشآموزان در کاهش مصرف نمک و روغن، نقش صنایع غذایی در تولید مواد غذایی با نمک و روغن کمتر و پیشگیری از بیماریها با کاهش مصرف نمک و روغن از جمله برنامههای مختلفی است که در این ایام اجرایی شده است.
وی گفت: در این برنامه میان وعدههای غذایی سالم و میوههای تازه را در مدارس به دانشآموزان دختر و پسر معرفی کردیم تا به این مهم برای ارتقای سلامت و بهبود کیفیت تغذیه تاکید بیشتری شود.
انتهای پیام/2452/ر40/ض1002