اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در نخستین جلسه ستاد در کردستان مطرح شد

اتخاذ تدابیر مناسب برای برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا

در نخستین جلسه ستاد برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در کردستان، اعضا به ارائه پیشنهادات و تدابیر خود به منظور برگزاری هر چه بهتر آن پرداختند.

اتخاذ تدابیر مناسب برای برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، صبح امروز نخستین جلسه ستاد نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا در کردستان در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان برگزار شد.

در این جلسه علی نظری نماینده اداره نظارت بر اماکن عمومی اظهار کرد: در خصوص برپایی نمایشگاه باید از تجربیات گذشته استفاده و بهترین راه‌حل را برگزید.

وی با بیان اینکه نیاز به نمایشگاه بسیار احساس می‌شود گفت: در کنار عرضه کافی کالا باید به کیفیت و قیمت متناسب آن نیز نگریسته شود.

همچنین نائب رئیس مجمع توزیعی سنندج اظهار کرد: برگزاری تنها یک نمایشگاه در سطح شهر می‌تواند تمرکز را به وجود آورده و عرضه کالا و خدمت‌رسانی را بهتر کند.

بیژن کاظمی با اشاره به نقش تأثیرگذار شرکت‌های پخش در برپایی این نمایشگاه خواستار حضور حتمی آنها به منظور پربارتر شدن نمایشگاه عرضه مستقیم کالا شد.

رضا طاهرخانی نماینده معاونت صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این جلسه گفت: تعدادی واحد صنعتی در زمینه محصولاتی که امکان عرضه در نمایشگاه را دارند، وجود دارد.

وی با بیان اینکه از برگزاری بهتر و پرشورتر نمایشگاه‌های امسال استقبال می‌کنیم تصریح کرد: واحدهای تولید بیشترین حضور را در زمینه صنایع لبنی، مواد غذایی و پوشاک خواهند داشت.

نماینده مرکز بهداشت شهرستان سنندج نیز در این جلسه اظهار کرد: اکیپ نوروزی ما هر ساله از اول اسفند ماه لغایت 15 فروردین ماه سال بعد به مدت 45 روز فعال است.

فرهاد کریمی افزود: این تیم ویژه در سطح شهرستان از مراکز توزیع مواد غذایی بازدید می‌کند، ضمن آنکه نمایشگاه‌های عرضه مستقیم را نیز مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی در ادامه گفت: غرفه‌هایی که در نمایشگاه‌ها، مواد غذایی ارائه می‌کنند باید از کالاهایی به این منظور استفاده کنند که دارای مشخصات بهداشتی و بویژه پروانه ساخت باشند.

نماینده مرکز بهداشت شهرستان سنندج با اشاره به ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم غرفه‌ای اختصاصی را به این منظور در نظر بگیریم.

کریمی افزود: دسترسی به سرویس‌های بهداشتی نیز در نمایشگاه باید به سهولت صورت گیرد و مواد غذایی فاسدشدنی در طول این چند روز برگزاری نمایشگاه حتماً در داخل یخچال نگهداری شوند.

در پایان این جلسه اعضای حاضر بر ضرورت برگزاری نمایشگاهی آبرومند و در خور شأن شهروندان با استفاده از تجارب گذشته تأکید کردند.

انتهای پیام/79012/س40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول