اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت شعبه نطنز:

نیمی از سنگ‌های استخراج شده از معادن نطنز ضایعات است

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت شعبه نطنز گفت: بیش از نیمی از سنگ‌های استخراج شده از معادن شهرستان نطنز به صورت ضایعات است و برای جلوگیری از هدر رفت منابع، باید واحد فرآوری ضایعات ساخته شود.

نیمی از سنگ‌های استخراج شده از معادن نطنز ضایعات است

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، غلامرضا عبدالهی اظهار کرد: احداث مرکز معدنی نطنز توسط چند تولیدکننده منطقه نطنز از سال 86 پیگیری و در تیر ماه 89 توسط معاون وقت معادن کشور کلنگ زنی شد اما متأسفانه با جابه‌جایی مسئولان در آن سال‌ها، این مهم محقق نشد.

وی بیان کرد: آب و گاز و زیرساخت‌های لازم این مرکز همچنان فراهم نیست و زمین لازم برای احداث آن تحویل داده نشده است که فرماندار فعلی قول‌هایی در این زمینه داده‌اند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت شعبه نطنز تصریح کرد: با وجود چهار برابر شدن نرخ یورو، ماشین‌آلات لازم از چهار شرکت ایتالیایی خریداری‌شده، اما هیچ کمکی در تأمین مالی خرید این دستگاه‌ها به تولیدکنندگان نشده است.

وی افزود: دولت باید با دادن تسهیلات، واحدها را در نوسازی ماشین‌آلاتشان یاری کند تا شاهد هدر رفتن منابع کمتری باشیم.

غلامرضا عبدالهی راه دیگر به‌روزرسانی ماشین‌آلات را توجه ویژه به ماشین‌سازی‌های داخلی دانست و گفت: دغدغه تأمین مالی ماشین‌سازی‌ها باید رفع شود و دانشگاه‌ها هم به این صنعت توجه ویژه داشته باشند تا این واحدها ماشین‌آلات نیاز داخل را تولید کنند و نیازی به واردات نداشته باشیم.

به گفته عبدالهی، ایجاد اشتغال برای حداقل 300 نفر، پاک‌سازی محیط‌زیست با حذف ضایعات، تبدیل ضایعات به مصالح مورد نیاز و کاربرد آن در سنگفرش، پله و جدول خیابان ، ایجاد فرهنگ مصرف سنگ به‌جای سیمان و آسفالت در کشور و افزایش صادرات سنگ، از مزایای دیگر احداث این مرکز است.

ظرفیت ایجاد 5 هزار شغل جدید در بخش صنعت و معدن نطنز

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت شعبه نطنز همچنین اعلام کرد: بیش از 5 هزار نفر در بخش صنعت و معدن شهرستان نطنز به‌کار اشتغال دارند که این مسئله سبب شده نرخ بیکاری در این شهرستان بسیار پایین بیاید.

عبدالهی اضافه کرد: با توجه به وجود ذخایر معدن متنوع در شهرستان نطنز و طرق رود، صنایع مرتبط با این منابع می‌تواند در نطنز ایجاد شود و تکمیل کارخانه‌های در دست اقدام و سرمایه‌گذاری های جدید در این منطقه می‌تواند تا 5 هزار نفر اشتغال جدید ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: احداث کارخانه‌ها و وجود معادن سبب شده است منطقه نطنز پذیرای مهاجران باشد.

انتهای پیام/63012/ی/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول