اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خبر داد

تولید 500 هزار تن شکر در برنامه امسال شرکت توسعه نیشکر

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: برنامه امسال ما تولید 500 هزار تن شکر است که با این میزان، بالای 40 درصد تولید شکر کشور را به خود اختصاص می‌دهیم.

تولید 500 هزار تن شکر در برنامه امسال شرکت توسعه نیشکر

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، نسیم صادقی در نشست خبری که ظهر امروز در هتل نیشکر برگزار شد اظهار کرد: شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در حال حاضر شش کارخانه فعال با ظرفیت اسمی 100 هزار تن شکر دارد.

وی ادامه داد: این کارخانه‌ها شامل کارخانه شکر امام خمینی (ره)، امیر کبیر، میرزا کوچک خان، دعبل خزاعی، سلمان فارسی و حکیم فارابی است.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه در مجموعه شرکت‌های توسعه نیشکر سال گذشته 380 هزار تن شکر تولید شده است تصریح کرد: این میزان تولید در سال گذشته معادل 30 درصد کل تولید شکر کشور بود.

وی به برداشت 38 درصد محصولات در سال جاری تا کنون اشاره کرد و افزود: برنامه امسال ما تولید 500 هزار تن شکر است که با این میزان، بالای 40 درصد تولید شکر کشور را به خود اختصاص می‌دهیم.

شرکت توسعه نیشکر، بزرگ‌ترین تولید کننده شکر در کشور است

صادقی با بیان اینکه شرکت توسعه نیشکر، بزرگ‌ترین تولید کننده شکر در سطح کشور است عنوان کرد: میزان تولید شکر در کل کشور یک میلیون و 200 هزار تن است در حالی که نیاز کشور به شکر در حدود دو میلیون و 100 هزار تن است.

وی در این خصوص اضافه کرد: با توجه به تفاوت میان تولید و نیاز به شکر، نیاز به واردات حدود 800 هزار تن از این محصول را داریم.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه در مجموع 25 درصد نیاز کشور به شکر توسط شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی انجام می‌گیرد عنوان کرد: راندمان تن در هکتار در سال گذشته 65 تن در هکتار بود.

وی افزود: در برداشت‌های امسال این راندمان به حدود 75 تن رسیده است اما این میزان ایده‌آل نیست و باید راندمان تن در هکتار به 100 تن برسد.

شوری آب، مهم‌ترین عامل تاثیر گذار در تولید شکر است

صادقی مهم‌ترین عوامل تاثیر گذار در کاهش تولید را اینگونه بیان کرد: مهم‌ترین عامل تاثیر گذار در کاهش تولید شکر شوری آب است که در تلاش هستیم با به کار گیری مکانیزم‌هایی میزان شوری آب را کاهش دهیم.

وی خاطر نشان کرد: میزان شوری آب در شرکت هفت‌تپه یک‌هزار میکروموس است در حالی که آب مورد استفاده در جنوب اهواز 2500 تا 3 هزار میکروموس است.

شرکت توسعه نیشکر ظرفیت تولید 700 هزار تن شکر را دارد

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اظهار کرد: شرکت توسعه نیشکر با مقداری مساعدت ظرفیت تولید 700 هزار تن شکر را در سال دارد که در یک دوره سه ساله می‌توانیم به آن دست یابیم.

وی بزرگ‌ترین تولید کننده نیشکر در جهان را برزیل بیان کرد و گفت: این کشور هفت میلیون هکتار زیر کشت نیشکر دارد در حالی که کل زمین‌های ما با احتساب شرکت‌های هفت‌تپه و کارون به 110 هزار هکتار می‌رسد.

تامین 25 درصد الکل کل کشور

صادقی اذعان کرد: راندمان تن در هکتار اراضی نیشکر برزیل 72 تن است در حالی که این رقم در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی 75 تن است بنابراین ما بالا‌تر از استانداردهای جهانی تولید می‌کنیم.

وی به تولید الکل در این شرکت اشاره کرد و ادامه داد: کارخانه الکل از ماده اولیه ملاس برای تولید الکل استفاده می‌کند و این تولید در سال گذشته حدود 28 میلیون لیتر بود.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به اینکه امسال تولید 31 میلیون و 500 هزار تن الکل را در برنامه داریم افزود: کارخانه تولید الکل در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از بزرگ‌ترین و مرغوب‌ترین تولیدکنندگان الکل در کشور است و حدود 25 تا 30 الکل کشور را تولید می‌کنیم.

وی اظهار کرد: کارخانه خمیر مایه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید خمیرمایه نان در کشور است که با جایگزینی به جای جوش شیرین نقش مهمی در بهبود کیفیت نان دارد.

صادقی میزان تولید خمیر مایه در سال گذشته را شش هزار تن بیان کرد و گفت: سال گذشته از 50 درصد ظرفیت جهت تولید این محصول استفاده کردیم و امسال با به کارگیری 80 درصد ظرفیت این کارخانه به تولید هشت هزار تن خمیر مایه خواهیم رسید.

تولید 52 هزار متر مکعب MDF در سال گذشته

وی با بیان اینکه شرکت توسعه توسعه نیشکر و صنایع جانبی با استفاده از فرآورده‌های جانبی نیشکر اقدام به تولید خوراک دام کرده است عنوان کرد: کارخانه خوراک دام شعیبیه واقع در کشت و صنعت امام خمینی از سال 83 کار خود را آغاز کرده است.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اضافه کرد: کارخانه خوراک دام در سال گذشته 27 هزار و 800 تن تولید داشته است و امسال تولید 50 هزار تن را در برنامه داریم.

صادقی  کارخانه تولید MDF را یکی دیگر از صنایع جانبی شرکت توسعه نیشکر بیان کرد و گفت: این کارخانه سال گذشته با وجود مشکلات فراوان، 52 هزار متر مکعب MDF تولید کرد و امسال تولید 100 متر مکعب تولید را در برنامه داریم.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ادامه داد: در مدت یک سال یک کارخانه روکش MDF را ایجاد کردیم که با احداث آن زنجیره تولید ما کامل شد.

وی به تولید شکرهای طعم دار، قهوه‌ای و دارویی اشاره کرد و گفت: شکرهای طعم دار برای اولین بار در ایران توسط شرکت توسعه نیشکر تولید شده است.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خاطر نشان کرد: ما توصیه می‌کنیم که مصرف کنندگان، شکر قهواه‌ای را جایگزین شکر سفید کنند و این نوع شکر با ظرفیت هفت هزار تن در شرکت میرزا کوچک خان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه تولید کاغذ به سرمایه گذاری سنگینی نیاز دارد تصریح کرد: برای تولید کاغذ به یک هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز است.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ادامه داد: در حال حاضر برای تولید کاغذ در مرحله آخر مذاکرات با یک شرکت چینی هستیم و این طرح با سرمایه گذاری ستاد فرمان امام خمینی (ره) و شرکت توسعه نیشکر انجام می‌شود.

انتهای پیام/72011/ک40/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول