حسین علیبیگی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با بیان اینکه شیر از مهمترین منابع تامینکننده کلسیم مورد نیاز در بدن به شمار میرود، اظهار کرد: تولید این محصول در استان قم از وضعیت مطلوبی برخوردار است و در سه ماه سوم سال 40 هزار تن شیر در قم تولید شد.
وی با اشاره به وضعیت تولید گوشت قرمز در استان قم نیز افزود: در پاییز امسال در استان قم 11 هزار تن گوشت قرمز تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دام و طیور جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: با توجه به اهمیت پروتئین در سلامت افراد جامعه، استان قم در زمینه تولید گوشت مرغ به عنوان یکی از منابع تامین این ماده غذایی اقدامات خوبی انجام داده است.
وی در ادامه در خصوص میزان تولید گوشت مرغ در استان قم اعلام کرد: در سه ماهه سوم سال جاری هشت هزار و 500 تن مرغ تولید شده است.
علیبیگی در خصوص میزان تولید تخم مرغ نیز گفت: در پاییز امسال 15 هزار تن تخم مرغ در مرغداریهای استان قم تولید شده است.
انتهای پیام/2258/ل20/آ3004