به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، محمود بهنیا در این باره گفت: آشپزخانهها جزو اماکن حساس محسوب میشوند و نظارت بر آنها طی دو شیفت صبح و عصر با شدت بیشتری انجام میشود.
به گفته وی 155 آشپزخانه در استان وجود داشته که طی امسال یک هزار و 276 مورد بازدید از آنها به عمل آمده و 38 اخطار نیز برای آنها صادر شده است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: بر اساس قانون نظارت بر آشپزخانهها باید فصلی انجام شود لیکن به دلیل وجود حساسیت در این صنف، نظارت به صورت ماهانه و یا در فواصل نزدیکتر انجام میشود.
وی همچنین اخذ استعلام برای صدور مجوز آشپزخانه را امری ضروری عنوان کرد.
انتهای پیام/63002/ش/ث3001