حمیدرضا منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: در حال حاضر 22 کارگاه تولید قارچ خوراکی در استان فعال است.
وی با اشاره به رتبه بالای استان در تولید قارچ خوراکی در سطح کشور، گفت: این استان در زمینه تولید و پرورش قارچ خوراکی دارای جایگاه مطلوبی در سطح کشور است.
منصوری از صادرات قارچ خوراکی تولیدشده در استان به کشورهای همسایه خبر داد و افزود: 20 درصد از تولیدات قارچ خوراکی استان به کشورهای همسایه از جمله عراق و کویت صادر میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کیفیت قارچ خوراکی در استان، گفت: قارچ خوراکی تولیدشده در استان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه قارچ خوراکی سرشار از پروتئین، آمینواسید و مواد معدنی است، خاطرنشان کرد: قارچ خوراکی میتواند جایگزین مناسبی به جای گوشت قرمز برای بیماران قلبی، عروقی، دیابتی و فشار خون بالا باشد.
انتهای پیام/68008/صا30/آ3004