غلامرضا هادربادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بیرجند، با اشاره به میزان تولید قارچ در خراسان جنوبی اظهار داشت: تعداد پنج مرکز تولید قارچ در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه این مراکز در شهرستانهای سربیشه، فردوس، بیرجند و خوسف قرار دارد، ادامه داد: حدود 30 نفر در این بخش فعالیت میکنند.
تولید 330 تن قارچ در خراسان جنوبی
رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: پیشبینی میشود تا پایان سال جاری 395 تن قارچ در استان تولید شود.
هادربادی با بیان اینکه سال گذشته 330 تن قارچ در استان تولید شد، گفت: ارزش این تولیدات 9.9 میلیارد ریال بوده است.
وی قارچهای تولیدی خراسان جنوبی را از نوع صدفی و دکمهای دانست و تصریح کرد: قارچهای تولیدی استان به استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی صادر میشود.
صدور 3 میلیارد ریال قارچ از خراسان جنوبی
رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه 100 تن قارچ از خراسان جنوبی به سایر استانها صادر شده است، اذعان داشت: ارزش این اقلام 3 میلیارد ریال بوده است.
هادربادی با اشاره به خواص قارچ یادآور شد: قارچ حاوی اسیدهای آمینه ضروری و سرشار از ویتامین D، ویتامین B، فسفر، پتاسیم و آنتیبیوتیک است.
وی خاطرنشان کرد: این محصول به سبب وجود ویتامین D سبب تقویت استخوانها میشود.
انتهای پیام/69010/خ30/پو3002