بشیر آرمان در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج، با اشاره به نقش سلامتی در یادگیری دانشآموزان، اظهار کرد: دانشآموزان باید سه وعده غذایی و دو میان وعده استفاده کنند.
وی گفت: تغذیه صبحانه نقش اساسی در سلامت جسمی و فکری دانشآموزان برای آغاز یک روز دارد.
رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اولیای دانشآموزان باید سعی کنند فرزندان لقمه غذایی متناسب با خود به مدرسه ببرند و استفاده کنند.
آرمان افزود: استفاده از میوههای قابل شستن، شیر، شیرکاکائو ،در بستههای استریل آب میوه، دوغهای پاستوریزه و لقمههای شامل نان، پنیر، گردو و انواع کیک، کلوچه، بیسکویت ساده و بدون کرم، خرما، خشکبار پسته، نخودچی، کشمش، انجیر، بادم و فندق در بستهبندیهای بهداشتی که دارای پروانه بهداشتی، پروانه ساخت، پروانه بهرهبرداری، نشان استاندارد و تاریخ تولید و انقضا در مدارس مجاز است.
رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: خوراکیهای مانند انواع پفک، چیپس، یخمک، آلوچه، لواشک، انواع بستنی یخی، نوشابه گازدار و دلستر، آبنباتهایی که به سطح جونده دندانها میچسبد، خوراکیهایی که احتمال فاسد و آلودگی آنها زیاد است؛ مانند سالاد، سالاد الویه بیسکویت و کیکهای کرمدار و انواع ساندویچهای سرد و گرم مانند همبرگر، سوسیس،کالباس و سوسیس بندری غیرمجاز است.
وی در ادامه عنوان داشت: اولیا و مدیران مدارس بر مواد خوراکی که در مدارس توزیع میشود نظارت کنند، چون استفاده دانشآموزان از خوراکیهای غیرمجاز سلامتی جسمی و تحصیلی آنها را به خطر میاندازد.
این مسئول گفت: اولیای دانشآموزان بر پول توجیبیهای فرزندانشان توجه داشته باشند تا از استفاده فرزندانشان از خوراکیهای مضر در مدرسه جلوگیری شود.
آرمان گفت: سلامتی دانشآموزان در گرو تعامل و همکاری اولیای دانشآموزان و مسئولان مدارس و در جلوگیری از ورود خوراکیهای غیرمجاز به مدارس امکانپذیر است.
انتهای پیام/82009/ط30/ظ1004