به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، پیمان پاکزاد ظهر امروز در مراسم روز جهانی غذا در هتل پارسیان شهر کرمانشاه اظهار داشت: این مراسم هرساله در تهران برگزار میشد و کرمانشاه امسال توانست در برگزاری این مراسم موفق باشد.
پاکزاد ادامه داد: در زمینه معاونت غذا و در ارتباط با صنعت غذا عملکرد خوبی داشتهایم که از جمله آن میتوان به تولید نوشابه بدون قند و تولید نوشابه کولامد بر پایه گیاهان و عرقیات اشاره کرد.
به گفته وی، تولید شیرینیهایی برای افراد دیابتی بر پایه سوکنالوز، تولید سوسیس و کالباسهای با نمک و نیتریک کم از دیگر عملکردهای معاونت غذا بوده است.
سرپرست مدیریت نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تلاشهایی برای توسعه کسب و کار در بحث مشاغل داشتهایم و برای نخستین بار توانستهایم شناسنامه نان را برای نان کردی کرمانشاهی صادر کنیم.
این مسئول تاکید کرد: انتظار میرود با راهاندازی نمایشگاه بینالمللی غذا بتوانیم گامی بلند در راه توسعه صنعت غذا برداریم و تحقیقات کاربردی را در زمینه صنعت انجام دهیم.
انتهای پیام/2700/ق20/چ3000