اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

پاکزاد خبر داد

تولید نوشابه بدون قند و شیرینی‌هایی برای افراد دیابتی در کرمانشاه

سرپرست مدیریت نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در ارتباط با صنعت غذا عملکرد خوبی داشته‌ایم که از جمله آن می‌توان به تولید نوشابه بدون قند و تولید نوشابه کولامد بر پایه گیاهان و عرقیات اشاره کرد.

تولید نوشابه بدون قند و شیرینی‌هایی برای افراد دیابتی در کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، پیمان پاکزاد ظهر امروز در مراسم روز جهانی غذا در هتل پارسیان شهر کرمانشاه اظهار داشت: این مراسم هرساله در تهران برگزار می‌شد و کرمانشاه امسال توانست در برگزاری این مراسم موفق باشد.

پاکزاد ادامه داد: در زمینه معاونت غذا و در ارتباط با صنعت غذا عملکرد خوبی داشته‌ایم که از جمله آن می‌توان به تولید نوشابه بدون قند و تولید نوشابه کولامد بر پایه گیاهان و عرقیات اشاره کرد.

به گفته وی، تولید شیرینی‌هایی برای افراد دیابتی بر پایه سوکنالوز، تولید سوسیس و کالباس‌های با نمک و نیتریک کم از دیگر عملکردهای معاونت غذا بوده است.

سرپرست مدیریت نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تلاش‌هایی برای توسعه کسب و کار در بحث مشاغل داشته‌ایم و برای نخستین بار توانسته‌ایم شناسنامه نان را برای نان کردی کرمانشاهی صادر کنیم.

این مسئول تاکید کرد: انتظار می‌رود با راه‌اندازی نمایشگاه بین‌المللی غذا بتوانیم گامی بلند در راه توسعه صنعت غذا برداریم و تحقیقات کاربردی را در زمینه صنعت انجام دهیم.

انتهای پیام/2700/ق20/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول