به گزارش خبرگزاری فارس از آبیک، محمد بابایی در کارگاه آموزشی چالشهای کنترل کیفی فرآوردههای لبنی شهرستان آبیک که بعد از ظهر امروز در سالن جلسات شهرک صنعتی کاسپین برگزار شد، اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک به طور جدی حفظ و ارتقای سطح سلامت مردم را پیگیری میکند.
وی افزود: افزایش کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی که به عنوان مواد مغذی بسیار مهم محسوب میشود، لازم و ضروری است.
این مسئول ادامه داد: اگر بر کیفیت شیر و فرآوردههای لبنی خدشه وارد شود، جامعه هم متضرر میشود.
معاون فنی و اجرایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: متأسفانه در سالهای اخیر به دلیل وجود عواملی مانند برخی مشکلات اقتصادی، عدم رعایت مسائل بهداشتی، عدم رعایت استانداردها طبق نمونهگیریها و بار میکروبی که مواد اولیه دارند، بر کیفیت شیر خدشه وارد شده است.
بابایی تصریح کرد: اگر شیر و فرآوردههای لبنی با کیفیت در کشور تولید شود، میتوانیم بازار کشورهای همسایه را جذب کنیم.
وی با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در کشور اضافه کرد: باید با افزایش اطلاعات و دانش مردم در خصوص مصرف شیر و فرآوردههای لبنی، میزان سرانه مصرف را افزایش داد.
این مسئول بیان کرد: هر قدر کیفیت شیر، فرآوردههای لبنی و ماندگاری این محصولات افزوده شود بر پیشرفت این صنعت هم افزوده خواهد شد.
انتهای پیام/77006/ل20/ظ1004