به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، مسعود محمدیان اظهار کرد: 40 درصد از مجموع این محصول در اختیار کارخانههای تولید آبمیوه و کنسانتره قرار گرفته، بعد از فرآوری به بازارهای مصرف عرضه و 60 درصد آن، علاوه بر پوششدهی به بازارهای استانی و کشوری همچنین به کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
وی ادامه داد: شهرستانهای مراغه، میانه، اهر و مرند از اصلیترین تولید کنندگان محصول سیب در استان بوده شهرستان مراغه از نظر سطوح باغات سیب با دارا بودن نزدیک به 10 هزار هکتار باغ این محصول، رتبه اول را حائز و از نظر میزان تولید، بعد از شهرستان اهر رتبه دوم استانی را داراست.
محمدیان با تاکید به این موضوع که تولید سیب با توجه به افزایش سطوح باغات آن در استان از سیر صعودی برخوردار و در مقایسه با سال 90 و طی یک سال تولید آن افزایش یافته است، افزود: سازمان در راستای توسعه استفاده بهینه از سرمایههای ملی در بخش کشاورزی و حمایت از تولید کنندگان در افزایش درآمد ناشی از تولید و زمینه سازی برای ارتقای سطح کمی و کیفی تولید محصولات با تاکید به بازاریابی و صدور محصولات به خارج از کشور، تلاش خود برای افزایش مراکز فرآوری و صنایع تکمیلی و تبدیلی محصولات باغی، بخصوص محصول سیب را در شهرستانهای تولید کننده عمده این محصول آغاز کرده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: این سازمان در نظر دارد علاوه بر جلب و جذب سرمایهگذار در این بخش، ایجاد و راهاندازی این مراکز را عملی و با توجه به افزایش چشمگیر تولید سیب در استان، علاوه بر جلوگیری از افت قیمت و تضرر تولید کنندگان، راه را برای افزایش تولید محصولات فرآوری شده بخش هموار و زمینه اشتغال مولد را فراهم کند.
انتهای پیام/60002/ش/چ3000