به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سعدالله اسکندری ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: میوه زردآلو به دلیل داشتن شدت تنفسی زیاد و سرعت فرآیند رسیدگی، عمر انباری کوتاهی داشته و بایستی در زمان کوتاهی پس از برداشت، به بازار عرضه شود و بسته بندی مناسب این محصول، ارزش اقتصادی آن را به صورت قابل توجهی افزایش و درآمد بهرهبرداران را ارتقا میبخشد.
وی با بیان اینکه نگهداری میوه و سبزی در شرایط معمولی، موجب خشکی سریع آنها شده و در نهایت پژمردگی را به دنبال خواهد داشت، افزود: هدف اصلی بستهبندی میوهها و سبزیها، حفاظت محتویات درون بسته در طول زمان ذخیره سازی و حمل و توزیع در برابر فساد داخلی بوده که علت اصلی تخریب بافت محصولات، دلایل فیزیکی، شیمیایی بیولوژیکی است.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجانشرقی ادامه داد: امروزه مواد بسته بندی فراوانی در بازار وجود دارد که هر کدام با ویژگیهای خاصی طراحی و انتخاب درست بستهبندی، نه تنها به دانش فیزیکی، شیمیایی و ویژگیهای میکروبیولوژیکی میوهها و سبزیها بستگی دارد، بلکه به خصوصیات کاربردی مواد بسته بندی قابل دسترس برای محصول خاص، یا فنآوری حفاظتی نیز وابسته بوده و بسته بندیها باید امکان سردسازی سریع محتویات را داشته، همچنین نفوذپذیری پوششهای بسته بندی نسبت به گازها از اهمیت بسزایی برخوردار است.
انتهای پیام/60001/ذ20/چ3000