اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی خبر داد

تلاش برای افزایش کیفی گندم از مزرعه تا سفره

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: افزایش تولید و طی مسیر کیفیت گندم و نان خواسته اصلی مردم و مسئولین بوده و تلاش برای ارتقای کیفی گندم از مزرعه تا سفره توسط مجموعه سازمان جهادکشاورزی استان تداوم دارد.

تلاش برای افزایش کیفی گندم از مزرعه تا سفره

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مسعود محمدیان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این سازمان به تبع نقش و جایگاه مدیریتی خود، تلاش می‌کند شرایط را برای تولید گندم با کیفیت از طریق اصلاح بذر، آموزش کشاورزان و اصلاح ساختارهای تولیدی مناسب فراهم آورده و با ایجاد اتاق ارتقای کیفیت گندم و آرد در سازمان، در پی تحقق افزایش کیفی گندم از مزرعه تا سر سفره مردم است.

وی در ادامه افزود: تولید گندم باید بر اساس تقاضای کارخانجات آردسازی صورت گیرد و نتایج آزمایش‌های پژوهشکده غله و نان وابسته به وزارت بازرگانی و موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر وزارت جهادکشاورزی، بیانگر افزایش قابل توجه کیفیت گندم تولیدی استان در سال‌های اخیر بوده است.

محمدیان از تلاش گسترده سازمان برای افزایش کیفیت گندم تولیدی با معرفی ارقام متعدد آبی و دیم سازگار با شرایط آب و هوایی استان از سوی مراکز تحقیقاتی خبر داد و گفت: در طول چند سال گذشته جهت افزایش کیفیت گندم تولیدی، قدم‌های مثبتی در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی برداشته شده و انجام عملیات به‌زراعی در مزارع گندم از دیگر اقداماتی است که در جهت افزایش کیفیت و کمیت گندم تولیدی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در تدوین نقشه راه کیفیت گندم، آرد و نان شش هدف اساسی شامل بهبود کیفیت، فناوری کارخانه‌های آرد، ارتقای کمی و کیفی مراکز حمل و نقل، اصلاح فرآیند تولید و خرید گندم، استانداردسازی و بهبود نهاده‌های کشاورزی و توسعه اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی دنبال می‌شود اضافه کرد: این چرخه از مزرعه آغاز و به مشتری ختم می‌شود و هر یک از مجموعه‌هایی که در این چرخه حاضر هستند نقش موثری در کیفیت نان دارند.

محمدیان تصریح کرد: نمی‌توان ارتقای کیفیت را به تنهایی از یک سازمان خواستار شد، هر یک از اجزا در چرخه تولید نان باید نقش خود را به خوبی ایفا کرده تا بتوان به اهداف تعیین شده در ارتقای کیفیت گندم، آرد و نان و در نهایت رضایت مشتری دست یافت. استانداردسازی، بهبود نهاده‌های کشاورزی، تولید هدفمند گندم و بهبود فرآیند تولید گندم از برنامه‌هایی است که به عنوان اهداف نقشه راه در دستور کار سازمان قرار دارد.

انتهای پیام/60001/ک30/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول