اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مسئول کمیته فرهنگی مجمع خیران ماهک:

بیمارستان ماهک مراجعه بیماران استان‌های شمالی به پایتخت را کم می‌کند

مسئول کمیته فرهنگی مجمع خیران ماهک گفت: با احداث بیمارستان کودکان سرطانی، نه تنها نیاز مازندران، بلکه مراجعه بیماران استان‌های شمالی به پایتخت کم می‌شود.

بیمارستان ماهک مراجعه بیماران استان‌های شمالی به پایتخت را کم می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، علی فرح‌آبادی صبح امروز در جلسه کمیته فرهنگی مجمع خیران ماهک، اظهار داشت: ماهک دارای چهار کمیته اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی، کمیته درآمدی، فناوری اطلاعات و کمیته فنی است.

وی ادامه داد: اطلاع‌رسانی در زمینه بیماری سرطان و آگاه کردن مردم از جمله اقداماتی است که ماهک ورود پیدا کرده است.

فرح‌آبادی با تاکید بر ضرورت افزایش فعالیت‌های فرهنگی مجمع خیران ماهک تصریح کرد: این فضا در زمینه‌های مختلف فراهم است و باید بهره‌گیری کنیم.

مسئول کمیته فرهنگی مجمع خیران ماهک با اشاره به اینکه با آگاه‌سازی مردم روند احداث بیمارستان هم سرعت می‌یابد، گفت: مردم ما همواره در برنامه‌های انسان‌دوستانه پیشگام بوده‌اند.

وی با بیان اینکه امکانات مداوای کودکان مبتلا به سرطان در استان کم است، یادآور شد: احداث این بیمارستان، نه تنها نیاز مازندران، بلکه نیاز استان‌های شمالی برای مراجعه به پایتخت برای مداوا را کاهش می‌دهد و می‌توانیم بیماران را در استان درمان کنیم.

مسئول خانه مطبوعات شهرستان ساری نیز در این نشست اظهار داشت: نام زیبای ماهک نشان‌دهنده صافی و پاکی این کودکان است.

مهدی روحی با اشاره به اینکه علاقه‌مند بودم به مجمع خیران ماهک کمک کنم، گفت: تاکنون هم در زمینه رسانه مکتوب، هرآنچه در توان داشته‌ام از ماهک دریغ نکرده‌ام و از این پس هم این روند ادامه دارد.

وی با بیان اینکه حضور در چنین مجامعی، لطف و عنایت خداوند است، تصریح کرد: جامعه نسبت به بیماران و به ویژه نسبت به کودکان بیمار مسئول است.

روحی با اشاره به اینکه بیماری سرطان علاوه بر مسائل مالی که بر دوش خانواده‌ها می‌گذارد از منظر اجتماعی و روانی هم تاثیر نامطلوبی بر خانواده‌های درگیر با این بیماری دارد، یادآور شد: تامین منابع مالی برای درمان سرطان تنها یک بعد از این بیماری است و بعد پنهان آن در روح و روان افراد اثر می‌گذارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

این فعال مطبوعاتی برای هرگونه همکاری با مجمع خیران ماهک در زمینه انتشار مطالب و فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی، اعلام آمادگی کرد و افزود: مردم نشان دادند با رسانه همسو هستند و اگر از ظرفیت تبلیغات بهره‌گیری شود، می‌توان گام‌های بزرگی برداشت.

روحی با بیان اینکه به انفجار رسانه‌ای اعتقاد دارم، تصریح کرد: برای ماهک هم باید چنین چیزی اتفاق بیفتد و با انفجار رسانه‌ای، افراد بیشتری را برای مشارکت در ساخت بیمارستان، در کنار خود داشته باشد.

کارشناس گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران نیز در این نشست، اظهار داشت: برنامه بازاریابی ماهک باید تدوین شود.

علی فاطمی‌نیا خاطرنشان کرد: وجود برنامه بازاریابی ماهک را در جذب درآمد برای احداث بیمارستان یاری می‌کند.

مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد ساری هم در سخنانی، گفت: تقویم زمان‌بندی فعالیت‌های فرهنگی ماهک مشخص شود.

احمد مظفری با تاکید بر این مسئله ادامه داد: فضاهای مختلفی برای جذب مشارکت مردم وجود دارد و صرفا نیازمند برنامه‌ریزی هستیم.

مسئول روابط عمومی سازمان نظام مهندسی مازندران نیز در این نشست بر استفاده از ظرفیت مهندسان در مشارکت برای احداث بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان تاکید کرد.

یاسر رضازاده خاطرنشان کرد: مازندران 20 هزار مهندس دارد که ظرفیت بزرگی محسوب می‌شود.

به گزارش فارس مهدی عربی‌مقدم کارشناس روابط عمومی استانداری مازندران، حسین مرتضوی عضو خانه مطبوعات مازندران، حسین علیپور و آزاده علیپور از کانون تبلیغاتی موج سوم در این نشست به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

گفتنی است، بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان ماهک در ضلع غربی بیمارستان بوعلی سینا ساری در زمین اهدایی مرحوم دکتر شهیدی در دست احداث است.

انتهای پیام/86007/ب30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول