به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید حسین صابری ظهر امروز در ستاد تنظیم بازار استان با بیان این مطلب گفت: ترویج و آموزش مصرف ماهی باید به نحوی باشد که ماهی تبدیل به یک کالای اساسی در سبد گوشت خانوار باشد.
وی با بیان اینکه ارزش مصرف ماهی به مراتب بیشتر از گوشت قرمز است، افزود: مشکل مصرف ماهی در قیمت آن نیست چراکه قیمت ماهی از گوشت قرمز و مرغ کمتر است ولی استفاده آن در میان خانوادهها نهادینه نشده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سال 88 سال تغییر الگوی مصرف بوده است ولی در استان اقدامی در خصوص تغییر الگوی مصرف مردم انجام نشده، افزود: استفاده و پخت ماهی آسان است و مردم باید در خصوص مصرف آن آموزش دیده شوند.
وی گفت: برای تنظیم رژیم غذایی مردم، کاهش بیماری در جامعه و ایجاد رقیبی برای گوشت قرمز باید مصرف ماهی را ترویج دهیم.
استاندار با بیان اینکه استان مستعد پرورش و صادرات ماهی است، اظهار داشت: با افزایش تولید ماهی در سطح انبوه و ایجاد فضای رقابتی قیمت تمام شده آن کاهش مییابد.
وی تاکید کرد: در جلسه آینده ستاد تنظیم بازار با ارائه جوانب مختلف تولید ماهی، قیمت نهایی ماهی تعیین و اعلام میگردد.
استاندار مصرف ماهی در سلف سرویس دانشجویان، بیمارستانها، رستورانها و پادگانها را یکی از راههای افزایش انگیزه مصرف ماهی در استان دانست و اظهار داشت: در مکانهای درجه یک، دو و سه شهر و همچنین در مکانهایی که مجتمعهای مسکونی وجود دارد باید با همکاری صنعت، معدن و تجارت، شیلات و شهرداریهای استان، بازارچه و فروشگاههایی جهت فروش ماهی اختصاص داده شود.
انتهای پیام/82015/م20/پ3003