به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی مازندران، حسین نگهدار اظهار داشت: در چهار ماهه نخست سال گذشته با 32 میلیون و 990 هزار و 635 قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان مازندران، 61 هزار و 87 تن گوشت سفید مرغ آماده طبخ تولید شد.
وی افزود: این در حالی است که طی چهار ماهه اول امسال با بیش از 40 میلیون و 713 هزار قطعه جوجهریزی در این واحدها در سطح استان، 75 هزار و 374 تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید شد که نشانگر رشد و افزایش 23 درصدی است.
نگهدار تصریح کرد: در سال گذشته با وجود افزایش تحریمها و در نهایت روند صعودی قیمت نهادههای مورد نیاز، با تبدیل این مشکل به فرصت و حمایت از تولیدکنندگان صنعت دام و طیور در سطح استان شاهد ثبات قیمتی تولیدات در بازار بودیم به طوری که با بررسیهای انجام شده هم تولیدکننده و هم مصرفکننده از عرضه و تقاضای گوشت مرغ رضایت کامل داشته است.
این مسئول گفت: در حال حاضر نیز بهرهبرداران بخش مربوطه نیز با دستیابی به سود معقول به دنبال توسعه کمی و کیفی واحدهای تولیدی بوده و در ماههای اخیر هم شاهد افزایش جوجهریزی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان در مقایسه با سال قبل بودیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر از گوشت مرغ تولیدی استان معادل 64 درصد مازاد بر نیاز استان بوده که به استانهای مجاور به خصوص استان تهران صادر میشود، خاطرنشان کرد: هیچگونه مشکلی در زمینه تامین گوشت مرغ در سطح استان در ماه مبارک رمضان و ماههای آتی وجود ندارد و در صورت کاهش قیمت نهادههای مورد نیاز صنعت طیور، افزایش کمی تولیدات همچون گذشته پیشبینی میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اینکه در طی چهار ماهه اول سال 91، 202 هزار و 363 تن شیر خام و 23 هزار و 136 تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری مازندران تولید شد، افزود: به دلیل شرایط مطلوب مراتع و تثبیت نسبی قیمت اقلام علوفهای در سال جاری در چهار ماهه نخست تولید شیر خام استان به میزان 213 هزار تن و گوشت قرمز به مقدار 22 هزار تن افزایش یافته است و پیشبینی میشود در صورت ادامه روند موجود تا پایان امسال تولیدات دامی حداقل 10 درصد رشد داشته باشد.
انتهای پیام/2296/ح/ض1002