حبیب رئیسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نیکشهر با اشاره به اینکه هشت نمونه ترشی انبه در این شهرستان تولید میشود، اظهار داشت: یکهزار و 150 هکتار از زمینهای کشاورزی نیکشهر به کشت محصول انبه اختصاص دارد.
وی افزود: در عملیات برداشت و فرآوری این محصول، تعداد 300 نفر به طور مستقیم اشتغال دارند.
رئیسی در مورد مراحل تولید ترشی انبه، بیان داشت: محصول انبه قبل از به عمل آمدن و رسیدن به عنوان انبه نارس برای تولید ترشی استفاده میشود.
این مسئول، زمان برداشت انبه نارس را از اردیبهشتماه تا پایان مهرماه اعلام کرد و اذعان داشت: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، بیش از هزار و 800 تن انبه از باغهای این شهرستان برداشت شود.
گفتنی است، میوه انبه به عنوان یک محصول گرمسیری طعمی شبیه مخلوطی از هلو و آناناس دارد که حاوی منابع غنی از ویتامینهای آ، ب و ث و مواد معدنی شامل پتاسیم، کلسیم و آهن است.
انتهای پیام/75002/ذ10/ث3001