اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر جهادکشاورزی نیکشهر:

70 درصد از محصول تولیدی انبه این شهرستان به تولید ترشی اختصاص می‌یابد

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: سالانه 70 درصد از محصول تولیدی انبه در این شهرستان به تولید ترشی اختصاص می‌یابد.

70 درصد از محصول تولیدی انبه این شهرستان به تولید ترشی اختصاص می‌یابد

حبیب رئیسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیکشهر با اشاره به اینکه هشت نمونه ترشی انبه در این شهرستان تولید می‌شود، اظهار داشت: یک‌‌هزار و 150 هکتار از زمین‌های کشاورزی نیکشهر به کشت محصول انبه اختصاص دارد. 

وی افزود: در عملیات برداشت و فرآوری این محصول، تعداد 300 نفر به طور مستقیم اشتغال دارند. 

رئیسی در مورد مراحل تولید ترشی انبه، بیان داشت: محصول انبه قبل از به عمل آمدن و رسیدن به عنوان انبه نارس برای تولید ترشی استفاده می‌شود. 

این مسئول، زمان برداشت انبه نارس را از اردیبهشت‌ماه تا پایان مهرماه اعلام کرد و اذعان داشت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، بیش از هزار و 800 تن انبه از باغ‌های این شهرستان برداشت شود.

گفتنی است، میوه انبه به عنوان یک محصول گرمسیری طعمی شبیه مخلوطی از هلو و آناناس دارد که حاوی منابع غنی از ویتامین‌های آ، ب و ث و مواد معدنی شامل پتاسیم، کلسیم و آهن است.

انتهای پیام/75002/ذ10/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول