اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس شورای بهداشت کنگاور تاکید کرد

رعایت بهداشت در طبخ غذاهای نذری در ماه رمضان توسط هیئت‌ها

رئیس شورای بهداشت شهرستان کنگاور گفت: هیئت‌های مذهبی و مساجد، نسبت به رعایت بهداشت در طبخ و توزیع غذاهای نذری در ماه مبارک رمضان دقت کنند.

رعایت بهداشت در طبخ غذاهای نذری در ماه رمضان توسط هیئت‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس از کنگاور، حشمت‌الله عزیزی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای بهداشت شهرستان کنگاور اظهار داشت: با گرم شدن هوا، شروع فصل مسافرت‌ها و کمبود آب شرب بهداشتی در برخی مناطق، احتمال شیوع بیماری‌های اسهالی قوت گرفته است.

عزیزی ادامه داد: رعایت بهداشت فردی توسط شهروندان، قدم نخست در مقابله با بیماری‌های اسهالی به‌شمار می‌رود.

به گفته رئیس شورای بهداشت شهرستان کنگاور، استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، عدم استفاده از آب فضای سبز، قنات‌ها و چشمه‌ها، شستشوی کامل و ضدعفونی میوه‌ها و سبزی‌جات پیش از مصرف و خودداری از مصرف غذاهای مانده از جمله مواردی است که رعایت آن توسط شهروندان به مهار بیماری‌های اسهالی کمک می‌کند.

عزیزی خاطر نشان کرد: هیئت‌های مذهبی و مساجد، نسبت به رعایت بهداشت در طبخ و توزیع غذاهای نذری در ماه مبارک رمضان دقت کنند.

انتهای پیام/2700/ت10/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول