به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حسین نگهدار با اشاره به اینکه حدود 75 درصد از هزینه یک دامداری مربوط به خوراک دام است، افزود: شناخت مواد اولیه خوراک دام و تشخیص نیازهای دام و از همه مهمتر بهکارگیری روشهای درست تغذیه در پرورش دام امری اجتنابناپذیر است.
وی تصریح کرد: در مدیریت پرورش در یک واحد دامداری اعم از سنتی و صنعتی، هزینههای نگهداری و تغذیه دام باید با میزان تولید دام متناسب باشد.
نگهدار ابراز داشت: از طرفی خسارات وارده در بخش تغذیه نیز شامل اتلاف منابع علوفهای به دلیل دانش و آگاهی ناکافی در زمینه تغذیه مناسب و صحیح سبب کاهش تولید و چهبسا حذف یک دام شیری به جهت عدم رعایت روشهای درست تغذیهای شده که همه ساله ضررهای زیادی را متوجه دامداران میکند.
نگهدار خاطرنشان کرد: در راستای بهکارگیری دستاوردهای جدید علمی و استفاده از دانش روز در امر تولید خوراک دام و طیور، در حال حاضر تعداد 44 کارخانه تولید خوراک دام و طیور در سطح استان مازندران به تولید کنسانتره به عنوان غذای متعادل، ترکیبی و فرآوری شده که تأمینکننده نیازهای غذایی دام متناسب با احتیاجات دام بوده در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام/2296/ت/ض1002