پژمان بختیارینیا در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار داشت: بدلیل طولانی بودن روزه داری و گرمای بالای محیط لازم است شهروندان در این ماه عزیز، توجه بیشتری به رعایت اصول بهداشتی در تهیه و مصرف مواد غذایی داشته باشند.
وی در خصوص رعایت موازین بهداشتی در ماه مبارک رمضان توصیه کرد: از سالم بودن آب آشامیدنی مطمئن شوید، فقط از سبزیجات و سالادهای سالم سازی شده استفاده کنید و مواد غذایی پخته شده را به مدت طولانی و بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید.
معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان همچنین در خصوص ظروف مورد استفاده در برنامهها و مراسم مذهبی بیان داشت: ظروف چندبار مصرف مورد استفاده برای توزیع آب، چای و شیر یا طبخ مواد غذایی، باید بطور مستمر شستشو و گندزدایی شوند.
این مسئول ادامه داد: برای توزیع گسترده آب، چای، شربت یا شیر در مراسم سحری و افطاری حتماً از لیوانهای یکبار مصرف استفاده شود و ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم نباید پلاستیکی باشند.
بختیارینیا با بیان اینکه خرما را از مکانهای عرضه دارای شرایط بهداشتی مناسب تهیه کنید خاطرنشان کرد: خرما باید در محیط خشک و خنک و دور از مواد معطر نگهداری شوند. زیرا در غیر این شرایط امکان فساد خرما بیشتر است.
وی اذعان داشت: برای تهیه خوراک نذری از مواد اولیه مجاز و بهداشتی و ترجیحاً بسته بندی شده و دارای پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت و نیز نشان استاندارد استفاده و غذا در شرایط بهداشتی طبخ و نگهداری شود.
معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان با بیان لزوم رعایت موازین بهداشتی اذعان داشت: همشهریان باید در اماکن عمومی بویژه در مساجد و حسینیهها و در آیینهایی که به صورت گروهی و با حضور جمعی از مردم برگزار میشود، مانند مراسم سحری و افطار، حتماً بهداشت فردی را هنگام استفاده از سرویسهای بهداشتی و قبل از خوردن غذا رعایت کنند.
انتهای پیام/72011/ن30/پو3002