اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان‌رضوی مطرح کرد

قفل 1000 میلیارد تومانی تسهیلات زود بازده خراسان‌رضوی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان‌رضوی گفت: از مبلغ 3 هزار میلیارد تومان تسهیلات زودبازده استان تا پایان سال 88 مبلغ 2 هزار میلیارد تومان محقق شد و یک هزار میلیارد تومان دیگر به دلیل همکاری نکردن بانک‌ها محقق نشده است.

قفل 1000 میلیارد تومانی تسهیلات زود بازده خراسان‌رضوی

به گزارش خبرگزاری فارس از خلیل‌آباد، محمد سنجری عصر امروز در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان اظهار کرد: خیز مدیران استان باید پیش بسوی ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و در راستای سند تحول اشتغال استان خراسان‌رضوی باشد.

وی افزود: سیاست انقباضی بانک‌ها باید برای کمک به اقتصاد و اشتغال کشور و استان شکسته شود و مسیر برای تولیدکنندگان روان‌تر شود.

سنجری با اعلام اینکه نرخ بیکاری استان خراسان‌رضوی تا پایان برنامه پنچم توسعه باید به 7 درصد برسد، اظهار داشت: رسیدن به این رقم، چنانچه تسهیلات لازم به تولیدکنندگان و صنعتگران به موقع برسد، نرخ بیکاری استان خراسان‌رضوی به هفت درصد امری شدنی است.

وی اهداف کار گروه اشتغال شهرستان‌ها را برنامه‌ریزی و سیاست‌‌گذاری بیان داشت و گفت: هدف‌گذاری برای کاهش نرخ بیکاری، ایجاد سالیانه 80 هزار نفر فرصت شغلی است که امسال در استان برای ایجاد 155هزار فرصت شغلی برنامه‌ریزی شده است که تاکنون بر طبق برنامه روند کاری ایجاد شغل پیش رفته است.

قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان‌رضوی در این جلسه از ساخت 117 هزار واحد مسکن مهر در این استان خبر داد و افزود: در سال گذشته توسط سازندگان بخش مسکن 168 هزار فرصت شغلی ایجاد شد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شد.

سنجری در بحث تعاون و اشتغالی که از ایجاد شرکت‌های تعاونی بوجود می‌آید اشاره داشت و اظهار کرد: تعاون می‌تواند نقش بسزایی را در ایجاد فرصت‌های شغلی داشته باشد.

وی تصریح کرد: رسیدن به سهم 25 درصدی از حوزه تعاون در اقتصاد کشور این امکان را خواهد داد که تعاونی‌ها تاثیرگذاری لازم را در اقتصاد کشور ایفا کنند.

سنجری از 11 هزار فعالیت شرکت تعاونی در استان خراسان‌رضوی خبر داد و افزود: اولویت استان بر ایجاد تعاونی‌های نوع جدید و شرکت‌های تعاونی دانش‌بنیان با حضور فارغ‌التحصیلان است.

در این جلسه علی اصغر مرادزاده فرماندار شهرستان خلیل‌آباد هم با تاکید بر جایگاه اقتصاد حوزه تعاون، تعاونی‌ها را حلال اشتغال کشور دانست.

فرماندار خلیل‌آباد از فعالیت 85 درصد مردم این شهرستان در حوزه کشاورزی و دامپروری اشاره کرد و افزود: دشمن به خیال خود فکر می‌کند با تحریم‌ها می‌تواند به اقتصاد ما صدمه وارد کند.

مرادزاده بر تامین منابع مالی توسط بانک‌ها تاکید کرد و گفت: مشاغل خانگی و خرد نقش بسزایی را در ایجاد شغل در منطقه داشته است.

حسین نوری سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلیل‌آباد در این جلسه با بیان گزارشی از اقدامات انجام شده اظهار داشت: در سال گذشته شهرستان خلیل‌آباد با ثبت پیش از 2 هزار و 250 نفر در سامانه رصد اشتغال کشور توانست 96 درصد تعهد اشتغال شهرستان را انجام دهد.

وی از تعهد 2 هزار و 279 نفر فرصت شغلی برای امسال خبر داد و افزود: همه دستگاه‌ها عزم خود را جزم کرده‌اند که با ایجاد فرصت‌های شغلی نسبت به تعهد خود اقدام کنند.

نوری گفت: از آغاز طرح مشاغل خانگی در شهرستان خلیل‌آباد 3 هزار و 800 نفر در سامانه مربوطه ثبت‌نام کرده‌اند که برای 3 هزار و 124 نفر مجوز کسب و کار صادر شده و در مجموع از محل اعتبارات سال 91-92 که پیش از 60 میلیارد ریال تسهیلات داشتیم یک هزار و 125 نفر توانستند از وام‌های قرض‌الحسنه مشاغل خانگی در حوزه‌های کشاورزی، صنایع دستی، فرهنگی و هنری بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/70021/ق40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول