اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

دبیر انجمن صنفی مرغداران استان اصفهان:

ذخیره مرغ برای ماه رمضان در اصفهان کافی است / هیچ نگرانی وجود ندارد

دبیر انجمن صنفی مرغداران استان اصفهان گفت: تولید مرغ در اصفهان در ماه به صورت میانگین شش و نیم میلیون جوجه‌ریزی است و برای ماه مبارک رمضان ‌ 60 هزار تن ذخیره مرغ منجمد در اصفهان وجود دارد و تولید به اندازه کافی داریم.

ذخیره مرغ برای ماه رمضان در اصفهان کافی است / هیچ نگرانی وجود ندارد

بهرام پاکزاد امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: قیمت مرغ زنده در این هفته دچار نوسان و در روز گذشته 4هزار و 500 تومان بوده است که در ماه مبارک رمضان نیز با توجه به ذخیره‌سازی و تولید افزایش چندانی نداریم و قیمت‌ها نیز به همین صورت است.

وی با بیان اینکه مرغداران از این قیمت‌ها راضی نیستند، ادامه داد: بارها نیز اعلام شده است میزان تولید موجود نشانه رضایت تولید‌کنندگان مرغ گوشتی نیست و در دوره هشت سال گذشته نیز هیچ‌گونه برنامه‌ریزی و عملکردی برای رفع مشکلات و ایجاد امنیت برای تولیدکنندگان به منظور اطمینان خاطر آنها برای تولید و عرضه محصولاتشان انجام نشده است.

*‌ ظرفیت تولید در اصفهان 10 میلیون جوجه‌ریزی در ماه است

دبیر انجمن صنفی مرغداران استان اصفهان با بیان اینکه مشکلات موجود وضعیت بسیار بحرانی و مشقت‌باری را برای تولید‌کنندگان مرغ گوشتی ایجاد کرده است، عنوان کرد: مشکلات نقدینگی و سوء‌مدیریت از سوی وزارت صنعت و معدن و عدم به رسمیت شناختن تشکل‌ها سبب شده تا تولید‌کنندگان ظرفیت واقعی خود را نشان ندهند و در حال حاضر ظرفیت تولید در اصفهان 10 میلیون جوجه‌ریزی در ماه است.

وی با تأکید بر اینکه امیدواریم در دولت آینده دیگر این وضعیت پیش نیاید و تشکل‌ها را به رسمیت بشناسند و از نظرات آنها استفاده کنند، ادامه داد: مردم نیز از اینکه مرغ 100 یا 200تومان اضافه شود، نگران نمی‌شوند، بلکه از نوسانات نگران هستند و در حال حاضر نیز قیمت مرغ زنده و نهاده‌ها در حال نوسان است و هیچ‌گونه امنیت خاطری برای تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان وجود ندارد.

*هیچ یک از مسئولین پاسخگوی مشکلات مرغداران نیستند

پاکزاد، مشکلات مهم در زمینه عرضه را عدم پرداخت نقدی هزینه‌ها دانست و تأکید کرد: هشت سال با مسئولان جلسه داشتیم که این مشکل رفع شود و پول‌ها به صورت نقد پرداخت شود و چه دلیلی دارد که تولید‌کننده از بانک وام بگیرد و یا سود بازار آزاد را بدهد و کالای خود را بخرد و دو تا سه ماه پس از فروش هزینه آن را دریافت کند.

وی به وضعیت مرغ در ماه رمضان اشاره کرد و افزود: تولید مرغ در اصفهان در ماه به صورت میانگین شش و نیم میلیون جوجه‌ریزی است و برای ماه مبارک رمضان ‌ 60 هزار تن ذخیره مرغ منجمد در اصفهان وجود دارد و تولید به اندازه کافی داریم.

دبیر انجمن صنفی مرغداران استان اصفهان گفت: تولید‌کنندگان باید تمام اجناس خود را واریزی بخرند و برای پشتیبانی کشور نیز در ابتدا پول دریافت می‌کند و یا مرغدار باید ابتدا کالای خود را بدهد تا جنس به او تعلق بگیرد و این در حالی است که اجناس را براساس کیفیت گفته شده به تولیدکننده نمی‌دهد و کیفیت آن پایین‌تر است که در این زمینه نیز مرغداران هیچ نقشی ندارند.

انتهای پیام/63015/ذ30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول