عباس صابری در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به کیفیت نامطلوب نان اظهار کرد: در حال حاضر نانواییهای سطح استان از آردهای وارداتی استفاده میکنند که این آردها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و این موضوع سبب بیکیفیت شدن پخت نان میشود.
وی افزود: به دلیل پایین بودن گلوتن آردهای وارداتی و درجه هوای نامناسب برای تخلیه آرد طعم نان تغییر کرده و پخت آن بیکیفیت میشود.
رئیس اتحادیه نانوایان استان اصفهان تصریح کرد: این اتحادیه در نظر دارد آزمایشگاهی برای تعیین کیفیت آردهای کارخانهها ایجاد کند تا به کارخانههای ارائه دهنده آرد بیکیفیت، حوالهای برای توزیع آرد به نانوایان داده نشود.
وی رسیدگی به تخلفات را الزامی دانست و ادامه داد: در حال حاضر 26 نفر بازرس افتخاری در سطح شهر مشغول کنترل، نظارت و رسیدگی به شکایات نانواییها هستند.
صابری با بیان اینکه نظارتی بر نانواییهای خانگی صورت نمیگیرد، تاکید کرد: نانهایی که در خانهها پخته و در سوپر مارکتها به فروش میرسد، فاقد نظارت بهداشت بوده و این نانها توسط افاغنه در شرایط نامطلوب تهیه میشود.
وی در پایان با توصیه به مردم برای خرید نان از مراکز معتبر افزود: مردم از خرید نانهای بدون شناسنامه و کد بهداشتی که در سوپرمارکتها توزیع میشود، باید خودداری کنند و در صورت مشاهده تخلف برای رسیدگی به تخلفات نان با شماره تلفن 3379695 تماس بگیرند.
انتهای پیام/63015/ع20/ژ1001