اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

پس از 10 سال وقفه در تولید

کارخانه‌های ریسندگی فومنات و خاور گیلان دوباره راه‌اندازی شدند

کارخانه‌های ریسندگی و بافندگی فومنات و خاور گیلان پس از 10 سال وقفه در تولید همزمان با دهه تولید ملی دوباره راه‌اندازی شدند.

کارخانه‌های ریسندگی فومنات و خاور گیلان دوباره راه‌اندازی شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان عصر امروز در مراسم راه‌اندازی کارخانه‌های فومنات و خاور گیلان اظهار کرد: سال گذشته توانستیم مشکلات کارخانه‌های ریسندگی و بافندگی فومنات و خاور گیلان را برطرف کنیم و امروز شاهد راه‌اندازی این کارخانه‌ها هستیم.

وی به تعطیلی کارخانه‌های مذکور اشاره کرد و افزود: کارخانه ریسندگی خاور طبق اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده بود و این بخش نتوانست بهره لازم را از فرصت به‌دست آمده ببرد.

به گفته منتظری کارخانه ریسندگی خاور با تلاش شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند و سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اصلاح ساختار فنی و اقتصادی راه‌اندازی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه کارخانه ریسندگی خاور با نیمی از ظرفیت خود راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: ظرفیت تولید کارخانه مذکور به‌زودی کامل می‌شود.

وی راه‌اندازی کارخانه‌های ریسندگی و بافندگی فومنات و ریسندگی خاور را دو طرح الگویی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در دهه تولید ملی خواند و بیان کرد: 18 طرح صنعتی در دهه تولید ملی در استان افتتاح می‌شود.

منتظری سرمایه‌گذاری طرح‌های افتتاحی دهه تولید ملی گیلان را بالغ بر 280 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: یک‌هزار و 500 شغل با بهره‌برداری طرح‌های صنعتی مذکور در استان ایجاد می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان شش طرح افتتاحی در دهه تولید ملی استان را نساجی ذکر کرد و یادآور شد: سال گذشته استان رتبه ششم سرمایه‌گذاری در کشور را کسب کرده است.

وی وضعیت صنعت گیلان در کشور را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: 2 هزار و 600 واحد تولیدی در گیلان فعال است.

منتظری با اشاره به احداث یک‌هزار و 200 واحد صنعتی در گیلان، اظهار کرد: بیش از یک‌هزار و 200 مجوز احداث واحدهای صنعتی در استان صادر شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان واحدهای صنعتی بزرگ استان را شاخص دانست و تصریح کرد: اولویت‌های صنعتی گیلان بر مبنای قابلیت‌های آن برنامه‌ریزی شده است.

وی تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش را از تنگناهای صنعت در گیلان برشمرد و بیان کرد: تامین نقدینگی یکی از چرخه‌های تولید است.

منتظری خواستار همراهی بانک‌ها با واحدهای تولیدی گیلان شد و گفت: ماشین‌آلات فرسوده از مشکلات واحدهای صنعتی است و نیاز به بازسازی و نوسازی دارند.

انتهای پیام/84001/ح30/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول