به گزارش خبرگزاری فارس از بندر کنگان، زینب حسینی بعد از ظهر امروز در نشست مسئولان اظهار داشت: توجه به سلامتی و بهداشت شهروندان از اساسیترین اولویتهای مسئولان شبکه بهداشت کنگان در سال جاری است.
وی افزود: افزایش سطح و کیفیت خدمات بهداشتی مورد توجه قرار دارد و در این مسیر نهایت توان و ظرفیت خود را به کار میگیریم.
رئیس شبکه بهداشت کنگان از تعیین پنج ریزمغذی بومی در شهرستان کنگان خبر داد و خاطر نشان کرد: واحد تغذیه شبکه بهداشت کنگان در راستای اشاعه فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و محلی و برای سازماندهی ارزش غذایی آنها اقدام به آنالیز غذاهای سنتی و تعیین ارزش آنها و ریز مغذیهای شهرستان از قبیل ودام، مجبوس ماهی، مجبوس مرغ، دو پیازه میگو و قلیه ماهی از طریق نرمافزار کرده است.
مسئول تغذیه شبکه بهداشت کنگان نیز اظهار داشت: این طرح به منظور گسترش فرهنگ سلامتی و ترویج فرهنگ مصرف غذاهای بومی انجام شده است.
زینب هاشمی افزود: در حال حاضر در این نرمافزار پنج نوع غذای محلی شهرستان تعیین مغذی شدهاند و برای آموزش عموم مردم مورد استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: امیدواریم با اجرای دقیق این برنامه گامی مؤثر در ارتقاء نقش تغذیه در سلامتی افراد ایجاد کنیم.
انتهای پیام/2451/ق20/د1000