اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده:

اسلام نسبت به زن دیدگاه فرودستی ندارد

رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده گفت: اسلام دیدگاهی متعالی به زن داشته و نگاه فرودستی به زن در دین مبین اسلام جایی ندارد.

اسلام نسبت به زن دیدگاه فرودستی ندارد

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام محمدرضا زیبایی‌نژاد در بازدید جمعی از اساتید دانشگا‌ه‌های یونان از مرکز تحقیقات زن و خانواده ضمن تبیین دیدگاه‌ها و فعالیت‌های این مرکز در حوزه مطالعات زنان و خانواده افزود: دیدگاه اسلام نسبت به زن یک نگاه متعالی است.

وی در ادامه گفت: اسلام هیچ گاه به زن نگاه فرودستی و کم‌‌ بینانه نداشته است و حتی آموزه‌های قرآنی زن را با نگاه متعالی به تصویر می‌کشد و در داستان رانده شدن آدم و حوا نیز به هیچ وجه حوا را دلیل فریب حضرت آدم معرفی نمی‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده با اشاره به اختلاف دیدگاه اسلام با متون ادیان دیگر درباره بارداری افزود: تورات معتقد است زن به دلیل فریب آدم به بارداری و درد زایمان جریمه شد، اتفاقا اسلام برخلاف این دیدگاه، بارداری و زایمان زن را ویژگی مستوجب ثواب و تکریم شخصیت زن می‌داند و با توجه به همین نگاه، اسلام گناه ذاتی را قبول ندارد و متولد شدن با گناه ذاتی نادرست است، این دیدگاه در مورد زن هم صدق می‌کند.

حجت‌الاسلام زیبایی‌نژاد با اشاره به زنان آسمانی از دیدگاه اسلام اظهار داشت: آموزه‌های دینی ما حضرت مریم را نه به دلیل فرزندش حضرت عیسی بلکه به دلیل شخصیت برجسته و متعالی‌اش، عصمت و طهارت از گناه، ارتباط با ملائکه و معجزاتش به عنوان یکی از چهار زن ممتاز معرفی می‌کند از نظر ما حضرت مریم الگوی پاکدامنی برای تمام زنان عالم است.

کارشناس مطالعات زن و خانواده با اشاره به تاکید آموزه‌های دینی به نیکی به مادر افزود: اسلام ضمن تاکید بر نیکی به والدین در خانواده بر پاکدامنی و لقمه حلال تاکید فراوانی دارد.

وی در ادامه خانواده را مهم‌ترین بنیان اجتماعی دانست و گفت: اگر خانواده کارکردهای خودش را خوب انجام بدهد ما شاهد جامعه‌ای متعادل و کم‌آسیب خواهیم بود. اهمیت و تاکید بر خانواده به این دلیل است که تربیت جامع در خانواده با روش هدایت، حمایت و نظارت شکل می‌گیرد.

حجت‌الاسلام زیبایی‌نژاد گفت: تاکید اسلام بر پیوندهای رحمی و ارتباطات خویشاوندی باعث تقویت همبستگی و ارتقای کارکردهای خانواده و حاکمیت گفتمان فردگرایی منجر به بروز آسیب‌های اجتماعی و تضعیف کارکردهای خانواده می‌شود.

انتهای پیام/2258/ش/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول