به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه این کارگاه آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش علمی کارشناسان خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شبکههای بهداشت و درمان زیر پوشش این دانشگاه برگزار شد، گفت: این کارگاه به مدت یک روز و با شرکت 30 نفر از نمایندگان شبکههای بهداشت استان تشکیل شد.
سیمین فقهی با اشاره به اینکه امروزه تولید محصول با کیفیت رابطه مستقیمی با سلامت افراد جامعه دارد، تصریح کرد: کنترل کیفیت در صنایع غذایی برای برطرف ساختن نابسامانیهای تغذیهای و بهداشتی امری ضروری به نظر میرسد پس در راستای سلامت غذا و بهداشت، اینگونه آموزشها لازم است.
وی افزود: بحث آموزش به منظور شناساندن استانداردهای غذایی با هدف ارتقای کیفیت نظارتهای انجام شده و کنترل هر چه بهتر تولید فرآوردههای غذایی در کارخانجات استان است.
انتهای پیام/72001/ذ/گ1003