احمدرضا جعفری در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: هماکنون 42 هزار متر از فضاهای گلخانهای این شهرستان به کشت توتفرنگی اختصاص یافته که پیشبینی میشود تا چهار ماه آینده بیش از 42 تن توتفرنگی از این اراضی برداشت و روانه بازار شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر میانگین تولید به ازای هر متر مربع 3,5 کیلوگرم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خمین با اشاره به آغاز برداشت این محصول از سطح گلخانهها گفت: زمان برداشت توتفرنگی اواسط اردیبهشتماه است و بستگی به شرایط آب و هوایی و جنس خاک دارد که بهتر است در ساعات خنک روز و به هنگام صبح که میوهها سفت و تازه است، برداشت شود.
جعفری ادامه داد: نوع توتفرنگی کشت شده در این شهرستان سیلوا است که بخشی در داخل شهر به مصرف رسیده و بخش دیگری به خارج از استان صادر میشود.
به گفته وی، میوه توتفرنگی منبع بسیار خوبی از ویتامین ث و سرشار از پتاسیم و سلولز است که مصرف آن موجب تقویت قلب و تصفیه خون شده و با توجه به خاصیت ضدعفونی کنندگی، برای بیماریهای جلدی بسیار مفید است.
انتهای پیام/87003/م20/ث3001