مهدی بماندشتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در فهرج اظهار داشت: در راستای حفظ امنیت غذایی، بهداشت و سلامت جامعه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 270 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی انجام گرفته است.
وی بیان داشت: در این بازدیدها بیش از 68 کیلوگرم فرآورده خام غیربهداشتی ضبط و معدوم شده است.
بماندشتی گفت: تامین سلامت و امنیت غذایی افراد جامعه مهمترین رسالت دامپزشکی است که در این راستا نظارت بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی اصلیترین وظیفه شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج است.
وی عنوان کرد: بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت در دام تقریبا بدون علائم بوده و تماس با خون، ترشحات، بافتهای آلوده و گوشت تازه دام آلوده سبب انتقال بیماری به انسان میشود، احداث کشتارگاه دام مجهز به سردخانه یکی از ضروریترین نیازهای شهرستان در راستای تامین بهداشت مواد پروتئینی خام است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج از مردم خواست گوشت مورد نیاز خود را از قصابیها و مراکز عرضه فرآورده خام دامی با نظارت دامپزشکی خریداری و به مهر بهداشتی و برچسب نصب شده روی لاشه توجه کنند.
بماندشتی عنوان کرد: برای از بین بردن بسیاری از عوامل بیماریزا گوشت گرم تهیه شده را قبل از مصرف 24 ساعت در دمای یک تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کرده سپس اقدام به بستهبندی یا طبخ غذا کنند.
انتهای پیام/80013/ب20/د1000