شهرام رحمانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تاکستان اظهار داشت: هرس باغات انگور شهرستان تاکستان هر سال در اواخر اسفند ماه و همزمان با آغاز بهار طبیعت در باغهای این شهرستان آغاز میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان افزود: افزایش نور بیشتر به بوتهها، کمک به جذب مواد غذایی، افزایش جوانهسازی در گیاه و افزایش عمر مفید بوتهها، اصلاح بوتهها به روشهای نوین و افزایش عملکرد و مرغوبیت محصول از فواید هرس شاخکهای انگور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان به سطح زیرکشت باغهای انگور شهرستان تاکستان اشاره کرد و افزود: شهرستان تاکستان دارای 27 هزار هکتار باغ انگور بوده که بیش از 25 هزار هکتار از این میزان باغها بارور و دو هزار هکتار باغ انگور شهرستان تاکستان نیز تازه تأسیس و غیر بارور است.
وی با اشاره به انواع انگور تولیدی شهرستان تاکستان اظهار داشت: بیدانه سفید و قرمز، عسگری، فخری، شصت عروس، صاحبی، میش پستان، شاهانی چفته، پیکامی، احمدی و خلیلی از بیشترین نوع انگور تولیدی در باغهای شهرستان تاکستان است.
این کارشناس ارشد کشاورزی عنوان کرد: هر سال بخشی از میزان انگور تولیدی شهرستان تاکستان به مصرف تازه خوری رسیده و بخشی نیز تبدیل به محصول آبغوره میشوند.
این مسئول ادامه داد: همچنین بخش اعظمی از انگور تولیدی در باغهای انگور شهرستان تاکستان تبدیل به محصول کشمش شده و به بازار فروش عرضه میشود.
انتهای پیام/77005/ت30/ظ1004