اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

ناامیدی گزارشگر سازمان ملل از ناتوانی برای ورود به بحرین/ ابراز همدردی با قربانیان شکنجه

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امر مبارزه با شکنجه از اقدام مسئولان بحرینی در جلوگیری از ورودش به این کشور ابراز ناامیدی و با قربانیان شکنجه در بحرین ابراز همدردی کرد.

ناامیدی گزارشگر سازمان ملل از ناتوانی برای ورود به بحرین/ ابراز همدردی با قربانیان شکنجه

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه الوسط بحرین، «خوان مندز» ابراز ناامیدی عمیق خود را به علت تصمیم دولت بحرین در به تعویق انداختن سفرش به این کشور را ابراز داشت. این سفر قرار بود از هشتم تا 15 ماه مه آینده انجام شود.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: این دومین بار است که سفر من به بحرین در آخرین زمان فرا رسیدن موعد آن به تعویق می افتد و روشن است که دولت این سفر را لغو کرده و هیچ زمان دیگری را برای آن یا نقشه راهی برای آینده به منظور بحث و گفتگو درباره آن تعیین نکرده است.

مندز تصریح کرد: در نامه ای که به گزارشگر ویژه در 22 ماه جاری در جریان نشستی در شهر واشنگتن تسلیم شد، دولت بحرین گفت که گفت‌وگوی ملی جاری در بحرین از زمان پیش بینی شده بیشتر زمان برده است و این سفر ممکن است تا حد زیادی به فرصت‌های موفقیت این گفت‌وگوها آسیب برساند.

وی با ملت بحرین که منتظر سفرش به این کشور بودند و همچنین جامعه مدنی و قربانیان بدرفتاری و شکنجه ابراز همدردی کرد و گفت که به تماس‌ها با دولت بحرین از طریق رسیدگی به موارد نقض حقوق بشر ادامه خواهد داد و از نزدیک اوضاع را از جنبه شکنجه و بدرفتاری از جمله توانبخشی قربانیان در بحرین زیر نظر خواهد داشت.

بحرین از دو سال پیش شاهد تظاهرات مردمی و انقلاب علیه رژیم آل خلیفه است.

نیروهای امنیتی بحرین با همدستی نیروهای اشغالگر سعودی به سرکوب مردم پرداخته‌اند که تاکنون در جریان این سرکوبگری صد‌ها نفر شهید، زخمی یا بازداشت شده‌اند.

شواهد سازمان‌های حقوق بشری نشان می‌دهد که شماری از معترضان زیر شکنجه شدید رژیم آل خلیفه جان خود را از دست داده یا دچار نقض عضو شده و تعدادی از زنان بحرینی نیز بر اثر استنشاق گازهای سمی در جریان تظاهرات مسالمت آمیز خود دچار سقط جنین شده‌اند.

این درحالی است که مردم بحرین با وجود این سرکوبگری‌ها همچنان با آمدن به خیابان‌ها بر مطالبات مشروع خود در دستیابی به حقوق از دست رفته خود از جمله اجرای عدالت اجتماعی و روی کار آمدن نظامی منتخب تاکید می‌کنند.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول