اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون پژوهشکده علوم و معارف حدیث دارالحدیث:

3 جلد از دانشنامه قرآن و حدیث منتشر می‌شود

معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و معارف حدیث دارالحدیث از چاپ سه جلد از دانشنامه قرآن و حدیث در سال آینده خبر داد.

3 جلد از دانشنامه قرآن و حدیث منتشر می‌شود

حجت‌الاسلام احمد غلامعلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به تأسیس گروه منابع و کارگاه‌های حدیثی در سال 90 اظهار کرد: وظیفه این گروه تربیت پژوهشگران به وسیله برگزاری کارگاه‌ها و انجام کارهای پژوهشی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسی در دوره چهار یا شش ماهه نتواند خود را با سطح پژوهشی پژوهشکده هماهنگ کند باید از گروه حذف شود.

معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و معارف حدیث دارالحدیث با اشاره به افتخارات پژوهشکده در سال 91 گفت: کتاب الصحیح من مقتل السیدالشهدا موفق به کسب عنوان کتاب برگزیده حوزه شد.

وی رونمایی از کتاب‌های مدارک فقه اهل السنه علی نهج وسایل الشیعه و شناخت‌نامه قرآن در نمایشگاه قرآن با حضور وزیر ارشاد را از دیگر فعالیت‌های پژوهشکده ذکر کرد.

غلامعلی ادامه داد: دانشنامه قرآن و حدیث سال آینده در دستور کار قرار گرفته است و برای سال آینده سه جلد این دانشنامه چاپ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نصوص مشترک از دیگر کارهایی است که برای تقریب بین شیعه و سنی در نظر گرفته شده که در قالب احادیث شیعه و سنی در سال آینده به چاپ می‌رسد.

معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و معارف حدیث دارالحدیث یادآور شد: دانشجویان مستعد کارشناسی ارشد با معرفی‌نامه از اساتید خود می‌توانند در این پژوهشکده پذیرفته شوند.

پژوهشکده علوم و معارف حدیث اهدافی مانند «ایجاد، رشد و گسترش روش‌ها و الگوهای بهره‌گیری نظام‌مند از قرآن و حدیث در عرصه‌های معارف»، «گسترش پژوهش در مجموعه معارف نورانی اهل بیت(ع) و تولید آثار علمی کاربردی» و «ترویج و همگانی کردن معارف قرآن و احادیث اهل بیت(ع) و به‌روز‌رسانی فهم معارف دینی» را در دستور کار خود قرار داده است.

این پژوهشکده از گروه‌های پژوهشی مختلفی مانند تدوین دانشنامه‏‌های حدیثی، احیا و تصحیح متون، گروه پژوهشی مبانی ترجمه و مفهوم شناسی حدیث، رجال و مصطلحات حدیث، تاریخ حدیث و نشریات تشکیل شده است.

گروه پژوهشی احیا و تصحیح متون وظیفه تصحیح، تحقیق و انتشار میراث حدیثی شیعه به شیوه علمى و فنى را به عهده دارد.

از آثار این گروه، تصحیح جامع و روشمند کتاب الکافی است که در 15 جلد منتشر شده است؛ از محصولات دیگر این گروه، فهرستگان(فهرست جامع) نسخه‏هاى خطى حدیث و علوم حدیث شیعه را مى‏توان نام برد که در دو نسخه مکتوب و نرم‏افزارى چاپ شده و انتشار آن ادامه دارد.

وظیفه گروه پژوهشی مبانی ترجمه و مفهوم شناسی حدیث انتقال معارف حدیثى به گروه‏هاى مختلف جامعه از طریق ترجمه متون حدیثى به زبان‏هاى زنده دنیاست.

انتهای پیام/78003/ز40/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول