اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

1/ آل‌اسحاق در جمع خبرنگاران:

کثرت نامزدها نشانه ظرفیت بالای جریان اصولگرایی است / اتخاذ مکانیزم‌های خاص برای وحدت اصولگرایان

عضو حزب موتلفه اسلامی کثرت نامزدهای جریان اصولگرایی را نشانه ظرفیت بالای این جریان برای اداره کشور دانست و گفت: باید مجموعه‌های اصولگرایی به وحدت رسیده و یک نامزد را معرفی کنند.

کثرت نامزدها نشانه ظرفیت بالای جریان اصولگرایی است / اتخاذ مکانیزم‌های خاص برای وحدت اصولگرایان

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، یحیی آل‌اسحاق در جمع خبرنگاران به تشریح برنامه‌های خود برای کاندیداتوری در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و اظهار کرد: امروز کشور ما در وضعیت خاصی از جنبه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قرار گرفته است و از این رو مقام معظم رهبری نوع برخورد با این موضوعات را در سال جاری با تعابیر حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی مطرح کرده و با این دو راهبرد، فضای عمومی چند ماه آتی را مشخص کردند.

وی ادامه داد: برای رسیدن به ترجمه و مفهوم مشترک این دو هدف لازم است مسائلی از قبیل حماسه، اقتصاد و سیاست را بررسی کنیم، کلمه حماسه اصولاً هنگامی مطرح می‌شود که باید کاری مهم با حضور حداکثری، پرشور و انگیزه توام با نوعی جسارت صورت گیرد.

نامزد حزب موتلفه اسلامی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه به تشریح مفهوم سیاست پرداخت و گفت: سیاست یعنی چگونگی شکل گرفتن حکومت در حوزه‌های داخلی و خارجی و همچنین شرایط حکمرانی که در این حوزه نیز دلایل ضرورت رسیدن به حماسه از زبان رهبر انقلاب اسلامی نقل شده است و اقتدار و حل مسائل در حوزه‌های داخلی و خارجی بستگی به حضور حداکثری مردم در تمام صحنه‌های پیش روی نظام جمهوری اسلامی ایران دارد.

حضور حداکثری مردم عامل تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی

آل‌اسحاق همچنین به تبیین علل ضرورت رسیدن به حماسه اقتصادی پرداخت و اظهار داشت: به دلیل اینکه عمده تهدیدات خارجی علیه کشور و همچنین رسیدن به خودکفایی و تامین نیازهای داخلی و دستیابی به چشم‌انداز و آرمان‌های نظام در حوزه اقتصاد قرار می‌گیرد، رسیدن به حماسه اقتصادی نیازمند حضور امیدوار و با انگیزه مردم است، حماسه اقتصادی یعنی ایجاد فضای حضور حداکثری در کشور همچون وضع قانون فضای کسب و کار، تسریع در روند اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی و سایر موارد، به گونه‌ای که تمام ظرفیت‌های کشور در اختیار این حوزه قرار گیرد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از ضروریات رسیدن به حماسه سیاسی و اقتصادی حل مشکلات و چالش‌های عمومی مردم است و همه این عوامل دست به دست هم می‌دهد تا در این مقطع زمانی نقطه عطف و تغییری اساسی در کشور ایجاد شود و حضور حداکثری مردم از جمله الزامات تبدیل شدن فضای تعارضی کشور به فضای تعاملی است.

اتخاذ مکانیزم‌های خاص برای وحدت اصولگرایان

رئیس اتاق بازرگانی تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حوزه مدیریت انتخابات آنچه مسلم است حضور همه سلایق پایبند به نظام جمهوری اسلامی ایران است افزود: اگر گروهی در انتخابات شرکت نکند باید برای حضور نیافتنش دلیل داشته باشد، تمام گروه‌های پایبند به نظام و انقلاب باید وارد صحنه شده و به صورت جدی و اصولی به دور از بداخلاقی به رقابت بپردازند.

آل‌اسحاق با بیان اینکه جبهه اصولگرایان برای انتخابات وارد صحنه شده است ابراز داشت: تاکنون تعداد زیادی از اصولگرایان در صحنه انتخابات وارد شده‌اند و تمام تلاشمان را می‌کنیم تا با اتخاذ مکانیزم‌های صحیح از مجموع اصولگرایان به یک نامزد واحد دست یافته و با یک نفر در مقابل سلایق دیگر به رقابت بپردازیم.

وی افزود: ائتلاف 1+2 یکی از شاخه‌های اصولگرایی است که شروع کننده ائتلاف بود و امیدواریم تمام مجموعه‌ها و ائتلاف‌ها به یک نظر واحد برسند، امروز حوزه انتخابات چهار ضلعی است، حامیان دولت، اصلاح طلبان، اصولگرایان و مستقلین چهار ضلع آن را تشکیل می‌دهند و باید توجه کرد رقابت این دوره بین اصولگرایان نیست و همه گروه‌ها در صحنه حاضر هستند و باید مجموعه‌های اصولگرایی در این خصوص به وحدت رسیده و یک نامزد را معرفی کنند.

کثرت نامزدهای اصولگرا نشانگر ظرفیت اصولگرایی برای اداره کشور

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با تاکید بر اینکه حضورش در انتخابات جدی است و صرفاً برای گرم شدن تنور آن وارد صحنه نشده است بیان کرد: با تمام وجود به صحنه آمده‌ام ولی تا آخر ماندنم بستگی به مکانیزم رسیدن به وحدت اصولگرایان دارد و این مسیر است که مشخص می‌کند چه کسی خواهد ماند، حضور فعلی اصولگرایان نشان‌دهنده ظرفیت موجود در آن‌ها برای اداره کشور است ولی این تعدد نامزدها می‌تواند مشکل‌آفرین باشد.

انرژیک بودن و ریسک پذیری نقطه قوت دولت‌های نهم و دهم

آل‌اسحاق در ادامه به بیان نقاط قوت و نقاط ضعف دولت‌های نهم و دهم پرداخت و اظهار کرد: دولت‌های نهم و دهم از نقاط قوت خوبی بهره‌مند بودند، انرژیک بودن دولت از نشانه‌های بارز آن بود اما باید توجه داشت این خصیصه مثبت باید با تدبیر همراه باشد و دیدیم که برخی مواقع نداشتن مدیریت و تدبیر صحیح چه اثرات منفی را برای کشور رقم زد.

وی افزود: ریسک‌پذیری و جسور بودن ویژگی دیگر این دو دولت بود که این ویژگی را می‌توان به وضوح در مسئله اجرایی کردن هدفمندی یارانه‌ها دید، اما از جنبه دیگر بی‌توجهی به مسائل کلان کشور و اعتنا نکردن به خرد جمعی و تک محور بودن از نقاط منفی بود که هزینه‌های سنگینی را برای دولت و نظام رقم زد.

انتهای پیام/78009/و40/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول