اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار فیروزکوه خواستار شد

ارجمند صاحب راهدارخانه شود / راه و شهرسازی مسائل را با قوت پیگیری کند

فرماندار شهرستان فیروزکوه خواستار احداث راهدارخانه در بخش ارجمند این شهرستان شد و گفت: اداره راه و شهرسازی این شهرستان باید مسائل محور لاسم به لاسم را با قوت پیگیری کند.

ارجمند صاحب راهدارخانه شود / راه و شهرسازی مسائل را با قوت پیگیری کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران، ابوالقاسم مهری ظهر امروز در پایان بررسی مشکلات محور لاسم به لاسم در گفت‏وگو با خبرنگاران حاضر به فاصله زیاد مرکز بخش ارجمند تا انتهای حوزه استحفاظی راه‏ها در این محور اشاره کرد.

وی از لزوم احداث راهدارخانه در ارجمند خبر داد و گفت: در غیر این صورت و عدم حضور ماشین‏آلات برف‏روب و نگهداری راه‏ها، دپوی نمک و سایر ملزومات و . . . زمستان‏های بسیار سخت و فاجعه‏باری در انتظار کاربران جاده در این منطقه خواهد بود.

فرماندار شهرستان فیروزکوه همچنین با اشاره به وجود برف در برخی نقاط و یا ریزش کوه در بعضی دیگر از نقاط محور، بار دیگر بر لزوم نگهداری مناسب راه از سوی اداره راه و شهرسازی فیروزکوه تاکید کرد.

مهری همچنین خواستار تهیه گزارش‏های مصور و مکتوب از سوی دستگاه‏های متولی و خدمات‏رسان برای ارائه به مراجع فرادستی شد و ابراز امیدواری کرد؛ با انجام این مهم نگاه مسئولان استانی و حتی کشوری به این محور و اهمیت روزافزون آن جلب شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان فیروزکوه به منظور مدیریت بهتر وضعیت موجود محور، خواستار پوشش نظارتی و سیار عوامل انتظامی، پلیس راهور، هلال‌احمر و اداره راه و شهرسازی به منظور تامین امنیت مسیر و ایمن‏سازی هر چه بیشتر آن شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، شهرستان فیروزکوه در منتهی‏الیه شمال‏شرقی استان تهران واقع شده ‌است و این شهرستان از شمال و شرق به استان مازندران، از جنوب و جنوب شرقی به استان سمنان و از غرب به شهرستان دماوند محدود می‌شود.

فیروزکوه در مسیر شاهراه‏های ایران قرار گرفته و جزو شهرهای بین راه‏های ترانزیتی محسوب می‏شود و از مسائل قابل توجه در این منطقه، صعب‏العبور بودن آن است.

فیروزکوه در بین سه گردنه معروف و برف‏گیر کشور قرار دارد؛ از طرف تهران، گردنه امین‏آباد و از طرف سمنان به گردنه بشم منتهی می‏شود؛ اما خطرناک‏ترین و پرحادثه‏ترین گردنه منطقه، گردنه گدوک است که به ناحیه شمال کشور ختم می‏شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، در مجموع 100 هکتار از زمین‏های منابع طبیعی شهرستان فیروزکوه به منظور تعریض راه‏های مواصلاتی، ایجاد فضای سبز در مسیر جاده‏ها و احداث کولاک‏گیر منطقه گدوک امسال در اختیار وزارت و شهرسازی قرار گرفته است.

به منظور احداث واحدهای راهدارخانه جدید در گردنه‏های برف‏گیر بشم و گدوک و راهدارخانه ارجمند نیز در مجموع 300 متر مربع از زمین‏های منابع ملی به راه و شهرسازی واگذار شده است.

حتی ایل‏راه‏های شهرستان فیروزکوه نیز در دفتر روزنامه رسمی قوه قضائیه به ثبت رسیده است و با این اقدام، از هرگونه تعرض به ایل‏راه‏ها جلوگیری می‏شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، دام‏هایی که از کویر استان سمنان به مناطق ییلاقی طالقان، کرج، دماوند، قزوین، لار، نور، بلده، پلور و حاشیه هراز کوچ می‏کنند، باید از ایل‏راه‏های شهرستان فیروزکوه عبور کنند.

وجود حدود 400 کیلومتر راه عشایری در سطح شهرستان فیروزکوه نشان‏دهنده گستردگی و وسعت زیاد شهرستان فیروزکوه است.

انتهای پیام/2568/ی30/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول