پیمان پاکزاد در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه از پلمپ یک کارخانه فرآوردههای گوشتی سوسیس و کالباس در کرمانشاه در روز گذشته خبر داد و اعلام کرد: با توجه به نزدیکی ایام نوروز و تشدید بازرسیهای نامحدود و شبانهروزی معاونت غذا و دارو علوم پزشکی کرمانشاه در یک بازرسی شبانه که به همراهی سازمان تعزیرات حکومتی استان در روز گذشته صورت گرفت یک کارخانه تولید کننده فرآوردههای گوشتی سوسیس و کالباس پلمپ شد و در کمیته فنی معاونت غذا و داروی استان مورد بررسی قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه تمامی مسئولان علوم پزشکی استان کرمانشاه و دیگر دستاندرکاران، تمامی تلاش خود را بهکار میگیرند تا با انجام وظیفه از سفره و تغذیه مردم پاسداری کنند، ادامه داد: بهطور کلی فستفودها از لحاظ ارزش غذایی از جایگاه خوبی برخوردار نیستند و برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه باید با متخصصان تغذیه مشورت صورت گیرد.
وی با یادآوری اینکه بسیاری از مواد غذایی ذاتا مضر نیستند، تصریح کرد: از فستفودها میتوان بهصورت موردی در برنامه غذایی روزانه استفاده کرد و تنها نحوه استفاده از مواد غذایی باعث سود و زیان آن به بدن میشود.
پاکزاد با یادآوری اینکه افراد متعهد و شریفی در صنف صنایع غذایی استان وجود دارند، افزود: پلمپ این کارخانه گوشتی برای نخستین بار بهدلیل مشاهده عینی در استان صورت گرفته و تنها به خاطر کوتاهی و عدم رعایت بهداشت برخی از کارگران این کارخانه بوده است.
سرپرست نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی استان کرمانشاه با بیان اینکه در خرید فرآوردههای گوشتی سوسیس و کالباس باید به قیمت این فرآوردهها توجه کرد، ادامه داد: در خرید این فرآوردهها لازم است که به قیمت آن توجه و با قیمت گوشت خالص در بازار مقایسه شود.
وی با اشاره به اینکه در اکثر همبرگرهای کارخانهای، نشاسته بهکار میرود، خاطر نشان کرد: مقعر بودن این همبرگرها به هنگام سرخ کردن و جمع نشدن آن نشان از وجود نشاسته بالا در این مواد غذایی است.
پاکزاد با ابراز تأسف از اینکه این کارخانه متخلف از کارخانههای باسابقه و بهنام در استان کرمانشاه بوده، اعلام کرد: بررسی رعایت بهداشت در چنین کارخانههایی تنها بر عهده معاونت غذا و داروی علوم پزشکی استان نبوده و اداره دامپزشکی و سازمان استاندارد استان کرمانشاه نیز در این قضیه دخیل هستند.
انتهای پیام/2700/ش30/د1000