به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان، سیاوش حسینپور در خصوص بررسی راهکارهای افزایش کیفیت نان در استان گلستان اظهار داشت: در راستای سنجش کیفیت نان، عوامل متعددی از جمله مواد اولیه مناسب، تجهیزات و ماشینآلات استاندارد، فرآیند تولید، عوامل انسانی آموزشدیده باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به نقش مصرف صحیح نان در سلامت آحاد جامعه و اقتصاد خانوادهها، اصلاح ساختار و فرآیند تولید، توسعه خط تولید انواع نانهای با کیفیت صنعتی و متناسب با ذائقه و فرهنگ مردم کشورمان، استفاده از نیروی انسانی آموزشدیده در امر تولید نان از جمله نکاتی است که در زمینه دستیابی به نان باکیفیت در حال حاضر به آن نیازمند هستیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان افزود: استانداردسازی کارخانجات، تولید آرد با تنوع مختلف با توجه به نیاز و ذائقه مردم، توجه بیش از پیش به امر اختلاط به منظور ارتقای سطح کیفی آرد در مناطق مختلف کشور، بهروز کردن تکنولوژی تولید در صنایع تبدیلی استان، آموزش تخصصی کارکنان واحدهای تولیدی آرد به منظور کاهش ضایعات در مسیر تبدیل گندم به آرد، نوسازی و ترمیم سیستم حمل و نقل گندم از مسیر مزرعه به کارخانه و انتقال آرد به واحدهای نانوایی، همگی این موارد میتواند نقش بسیار تعیینکنندهای در راستای کاهش ضایعات این نعمت خدادادی در استان و کشور ایفا کند.
حسینپور خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی نیز میتواند با اصلاح و معرفی روشهای کشت به نحوی عمل کند که گندم تولیدی کشور در بازارهای خارجی هم عرضه شود و در این مسیر آموزش کشاورزان برای کاشت ارقام با کیفیت بالا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
عضو هیئت مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور عنوان کرد: به منظور تولید نان با کیفیت در سطح کشور باید این اختیار به نانوایان داده شود که متناسب با نیاز و ذائقه مردم همان منطقه نسبت به تولید انواع نان اقدام کنند و محدودیت در تنوع تولید که در حال حاضر با آن روبهرو هستند از میان برداشته شود.
انتهای پیام/2307/م/ف4004