اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مشروح/زاکانی در همایش انجمن‌های اسلامی استان قم:

اصولگرایان بر روی کاندیدای واحد به اتفاق نظر برسند

خبرگزاری فارس: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ما معتقدیم اگر گروه فتنه و انحراف تهدیدی برای جهت‌گیری اصولگرایانه کشور ایجاد کنند باید در تعداد نفرات تنزل کنیم و با وحدت همه گروه‌های اصولگرا به یک فرد برسیم.

اصولگرایان بر روی کاندیدای واحد به اتفاق نظر برسند

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علیرضا زاکانی در همایش انجمن‌های اسلامی استان قم که در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی پس از پیروزی و استقرار این نظام الهی تا به امروز از تمام روش‌های موجود برای از بین بردن و به انحراف کشیدن آن استفاده کردند اظهار داشت: ما برای اینکه بتوانیم از این انقلاب دفاع کرده و آن را به جهان صادر کنیم باید از این تهدیدها برای خود فرصت ایجاد کرده و با بهره‌گیری از تجربیات گذشته این مسیر الهی را به سلامت طی کنیم.

وی ادامه داد: ما برای سنجش عملکردمان در گذشته نیاز به میزان داریم و وصیت نامه الهی سیاسی امام خمینی (ره) بهترین میزان برای انجام این کار است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به فرازهایی از این وصیت نامه گفت: در بند اول وصیت نامه امام آمده است «انقلاب تحفه الهی است، این میراث بزرگی است که در دست ما هست، لذا هیچ کس حق ندارد با آن بازی کند، اسلام سعادت دنیا و آخرت شما را تضمین می‌کند که حفظ آن از اوجب واجبات است بنابراین باید دست و دل همه ما برای اسلام بلرزد».

زاکانی با بیان اینکه در وصیت نامه امام راحل دو ویژگی به عنوان اسباب بقاء انقلاب اسلامی ذکر شده است به تشریح این نکات پرداخت و گفت: یکی از این ویژگی‌ها انگیزه الهی و هدف غایی حکومت اسلامی و دیگری اجتماع مردم و وحدت کلمه برای رسیدن به همان هدف غایی حکومت اسلامی است و از این رو دو نکته همواره انقلاب را تهدید می‌کند و آن دو، یکی فراموشی هدف و انگیزه این حکومت الهی و دوم تفرقه در میان ملت و مسئولان است.

وی با تاکید بر اینکه برای یافتن مسیر درست باید 34 سال گذشته انقلاب را به دور از بی انصافی و توهین نقد کنیم ادامه داد: ما به عنوان نیروهای انقلاب باید به روزهایی که در پیش داریم و در زمانی که به شدت زیر فشار تحریم‌های همه جانبه هستیم به عنوان یک فرصت طلایی نگاه کنیم و اگر دست به دست هم دهیم در این فرصت طلایی می‌توانیم به اهداف غائی نظام اسلامی که امام و رهبری آن را ترسیم کردند دست یابیم.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در ادامه با بیان اینکه در مدت 34 سال که از عمر انقلاب اسلامی در ایران می‌گذرد غیر از دو سال اول انقلاب که فضای آرمان‌خواهی و استقلال طلبی فوق‌العاده‌ای در کشور حاکم بود چهار گفتمان را در کشور تجربه کردیم، به تشریح این گفتمان‌ها پرداخت و ابراز داشت: نخستین گفتمان انقلاب با شروع جنگ تحمیلی شکل گرفت که گفتمان مقاومت و سلطه ستیزی بود که به واسطه آن هم انقلاب را صادر کرده و هم ظرفیت‌های مادی و انسانی فوق‌العاده‌ای را برای ایران اسلامی فراهم کرد.

زاکانی ادامه داد: بعد از این دوره دوران سازندگی را در کشور داشتیم و بعد از آن اصلاحات و در پی آن دوره اصولگرایی را تجربه کردیم.

وی با بیان اینکه در هر چهار گفتمان توجه به اصول و ارزش‌های انقلاب ملاک قرار گرفت و همه این افراد ارزش‌های انقلاب را سردست گرفته و جلو آمدند خاطرنشان کرد: اگر در دوره هاشمی شکوفایی اقتصادی اصل شد و یا در دوره خاتمی توجه به آزادی‌ و آزادی خواهی ارزش قرار گرفت این‌ها جزء اصول انقلاب بود؛ در دوره احمدی نژاد عدالت طلبی و عدالت گستری مورد تاکید قرار گرفت که این مورد هم از اصول انقلاب بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر بخواهیم برای آینده برنامه درستی داشته باشیم باید ببینیم کدام یک از این دوره‌ها با وصیت نامه امام راحل (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری هم‌خوانی دارد و اگر هم‌خوانی نداشت بررسی کنیم که اشکال کجای کار بوده تا اگر دوباره این جریان‌ها وارد در صحنه شدند آسیب نبینیم.

زاکانی ادامه داد: در دوره سازندگی و اصلاحات پایبندی بر الگوهایی که بتواند بر اساس ارزش‌های ما انقلاب را به سمت غایت اسلام پیش ببرد صورت نگرفت و این امر موجب شد که ما به سمت بیراهه برویم و در نهایت در دوره هاشمی و خاتمی یک انحراف مبنایی داشته باشیم.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی طریق جدیدی را بر روی بشر گشود و امام چهره اسلام را غبارروبی کرد و این اسلام انقلابی خواهان جدی در جهان پیدا کرد، اما این کار وقتی تکمیل می‌شود که یک نمونه کامل و عملی را به بشر ارائه دهیم.

زاکانی در ادامه به نقد سه دوره اخیر پرداخت و گفت: در دوره سازندگی با شرایطی خاص مواجه بودیم، در حوزه اقتصاد دچار عقب افتادگی ناشی از دوره شاهنشاهی و تخریب‌های دوره جنگ بودیم و دولت در سال 67 با 50 درصد کسر بودجه مواجه بود.

وی افزود: هاشمی آمد و هدف‌گذاری کرد که هم گذشته را جبران کند و هم کشور را به کشورهای توسعه یافته نزدیک کند و مبتنی بر این هدف‌گذاری کار را شروع و الگویی را در حوزه اقتصاد وارد کشور کرد که کاملاً مشخص بود این الگو چه چیزی را برای کشور به دنبال خواهد داشت.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: گذشته از آثار مثبتی که این الگوی وارداتی برای کشور داشت این الگوی نادرست در کشور ما فقر و غنا را در جامعه تشدید کرد و فرهنگ قناعت دوران جنگ به فرهنگ مصرف گرایی تبدیل شد که این مسئله موجب شکل گیری اختلاف طبقاتی شدید در کشور شد.

وی گفت: در ماه اول تشکیل دولت اول آقای هاشمی مقام معظم رهبری در جلسه‌ای فرمودند که با فساد و اشرافی‌گری مبارزه کنید ولی متأسفانه این موضوع مهم مورد دقت قرار نگرفت، در آن دوره سیاست هاشمی این بود که کشور باید در حوزه اقتصاد فعال باشد و غیر از خود ایشان کسی کار سیاسی انجام ندهد و به مسئولان وزارت علوم می‌گفتند کسی حق ندارد کار سیاسی کند.

زاکانی ادامه داد: تا اینکه رهبر معظم انقلاب از این مسئله به شدت انتقاد کرده و کسانی که می‌خواهند دانشگاه را غیر سیاسی کرده و دانشجویان را از فعالیت‌های سیاسی منع ‌کنند مورد نکوهش قرار دادند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بی توجهی به حوزه فرهنگ نیز در این دوره باعث ورود دشمن به حوزه جنگ نرم شد افزود: در این باره سه ماه پس از ریاست جمهوری هاشمی، رهبر انقلاب مکرر صحبت کردند که ما دچار جنگ نرم، شبیخون فرهنگی و امثال آن شدیم اما نسبت به صحبت‌های ایشان در هیئت دولت وقت بی‌توجهی شد.

زاکانی با اشاره به اینکه در دوره اصلاحات اشتباهات و راه غلط اقتصادی ادامه یافت تاکید کرد: کوتاه آمدن در مقابل دشمنان، حاکمیت دوگانه، تحصن مجلس، مانیفست اکبر گنجی که امروز اسلام و انقلاب را به سخره می‌گیرد و دفاعیات نوری در دادگاه که مانیفست دوم بود از دل همین اصلاحات بیرون آمد.

وی ادامه داد: در سال 84 زمانی که آقای احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری موفق شد مقام معظم رهبری زیباترین تعبیر را فرمودند که قطار انقلاب به ریل خود بازگشت و این نشان می‌دهد که راه و روش اصولگرایی درست بود، بنابراین ما مسئولیت داریم که این قطار را روی ریل نگه داریم و باید این جهت‌گیری درست را حفظ کنیم؛ متأسفانه باید گفت دو نفر اول الگوی نادرست داشتند و نفر سوم هم در مسیر دچار مشکل شد.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: الگوهای اصلاحات و سازندگی اگر درست هم اجرا می‌شدند انقلاب را دچار اشکالات بیشتری می‌کردند.

زاکانی بیان داشت: هر کجا حسنی در کار بوده به واسطه عمل به اصول ایجاد شده و آسیب‌های وارد شده نیز به واسطه دور شدن از اصول ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه اشکالات این دولت هم هیچ ربطی به اصولگرایی ندارد افزود: ما نباید قبول کنیم بگویند اتفاقات نادرستی که در این دولت رخ داده منتسب به اصولگرایان است.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: رهبری در هشت بند در 29 خرداد سال 85 اصول و اساس اصولگرایی را مطرح کردند و ما امروز معتقدیم که باید همه توانمندی و ظرفیت‌های کشور را در راستای تحقق همه ارزش‌های انقلاب اسلامی که سرفصل‌های عمده آن‌ها را رهبر فرزانه انقلاب در تبیین اصولگرایی فرمودند با گفتمان پیشرفت اسلامی نه با مدل توسعه غربی و بر مبنای بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در کشور و سایر ظرفیت‌های قابل انطباق با ارزش‌های اسلامی‌ در سایر نقاط جهان محقق کنیم.

زاکانی ادامه داد: آینده ما شفاف است دشمن بر انسجام ضد انقلاب تلاش کرده است و توانسته تمام گروه‌های ضد انقلاب را برای نخستین بار علیه ما متحد کند، از سوی دیگر دشمنان تلاش می‌کنند تا با وضع تحریم‌ها از پیشرفت کشور جلوگیری کرده و به معیشت مردم آسیب برسانند تا از این طریق مردم از حکومت و نظام روی برگردان شوند.

وی ایجاد شکاف و تفرقه بین مردم و مسئولان را راهکار دیگر دشمنان دانست و گفت: آن‌ها می‌خواهند بین مسئولان با هم، بین مردم و مسئولان و بین مردم با هم تفرقه ایجاد کرده تا قدرت هدایت صحنه را از دست مسئولان بگیرند و آرامش جامعه را بر هم زنند، البته در این باره نیز رهبر انقلاب فرمودند هر کس تا انتخابات از احساسات مردم برای برهم زدن آرامش استفاده کند به کشور خیانت کرده است.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی مشکل دیگر پیش روی نظام را جریان انحرافی دانست و گفت: این جریان با متحد شدن با جریان فتنه می‌خواهد کشور را به سمت یک سراشیبی پیش ببرد که هیچ کس جرات نکند کشور را تحویل بگیرد و این گونه القاء کنند که فقط ما می‌توانیم اداره کشور را در دست بگیریم؛ توزیع پول و امکانات بین مردم، پرونده سازی برای رقبا و چراغ سبز نشان دادن به آمریکا که البته شیوه آخری از سوی هر سه گروه مخالف مطرح است از شیوه‌های این جریان به حساب می‌آید.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما در این شرایط باید دنبال شرایطی باشیم که زمینه تغییر و پیشرفت همه جانبه بر اساس الگوی هشت ماده‌ای که رهبری فرزانه انقلاب به عنوان اصولگرایی عنوان کردند را ایجاد کند و در این چارچوب پیشرفت اسلامی را ایجاد کنیم چرا که دولت‌های گذشته هیچ کدام یک قدم اساسی برای مبارزه با فساد برنداشتند.

وی تاکید کرد: باید در این مسیر به سمتی برویم که با فساد در ابعاد مختلف مبارزه کرده، دنباله‌رو ولایت فقیه باشیم، از همه ظرفیت‌های کشور استفاده کرده و کشور را با کار کارشناسی و با حضور نخبگان و عالمان اداره کنیم.

وی گفت: شما وظیفه دارید هر کس می‌گوید من در این عرصه هستم و حضور خواهم داشت را نقد منصفانه و کارشناسانه کنید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم اگر گروه فتنه و انحراف تهدیدی برای جهت‌گیری اصولگرایانه کشور ایجاد کنند باید در تعداد نفرات تنزل کنیم و با وحدت همه گروه‌های اصولگرا به یک فرد برسیم اما اگر این تهدید نبود اعتقادمان این است که اصولگرایان باید متکثر آمده و مسیری را دنبال کنند تا ضمن ابراز نظرات گروه‌ها، شور و نشاط انتخاباتی بیشتر شود.

انتهای پیام/78009/و20

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول