به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، ایرج حسنپور عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نقش اثرگذار مهارت نانوایی به عنوان یکی از مهمترین عوامل ارتقای کیفیت نان، این امر با ایجاد تعامل بین دستگاههای مربوطه شامل سازمان آموزش فنی و حرفهای و اتحادیه نانوایان شهرستانهای استان از سال 89 آغاز و تاکنون ادامه داشته است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 ادامه داد: آموزش مهارتهای متفاوت نانوایی به حدود چهار هزار نفر از متصدیان و کارگران شاغل در این صنف و گذراندن 200 هزار نفر ساعت آموزش و همچنین تحقق بیش از صددرصدی تعهد آموزشی در شهرستانهایی نظیر نیشابور، گناباد، قوچان، تربت جام، چناران، درگز و فریمان بخشی از ثمرات اجرای این طرح با هدف افزایش کیفیت نان محقق شده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 همچنین از آموزش مهارت 324 نفر از کارگران شاغل در نانواییهای مشهد و ارائه بیش از 16 هزار نفر ساعت آموزش خبر داد.
انتهای پیام/70002/ذ20/د1000