اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره بهداشت کمیته امداد خراسان‌رضوی:

350 بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد خراسان‌رضوی هستند

خبرگزاری فارس: رئیس اداره بهداشت درمان و بیمه‌های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌رضوی گفت: 350 بیمار خاص و 600 بیمار صعب‌العلاج زمین‌گیر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌رضوی هستند.

350 بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد خراسان‌رضوی هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سیدحسین حکیمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در مشهد اظهار کرد: در حال حاضر 110 هزار نفر دارنده بیمه پایه این اداره در 900 مرکز درمانی طرف قرارداد کمیته امداد در سطح استان بوده و از خدمات ویزیت بهره‌مند هستند.

وی ضمن اشاره به قدمت طرح پزشک خانواده در این اداره از سال 76 تاکنون، ادامه داد: در اجرای طرح پزشک خانواده در کمیته امداد 102 پزشک عمومی حضور دارند و به مددجویان ارائه خدمت می‌کنند که در صورت نیاز به سطوح بالاتر درمانی به پزشکان مرتبط و متخصص ارجاع داده خواهند شد.

حکیمی با بیان این مطلب که تمام تعهدات بیمه به صورت ویژه به بیماران ارائه می‌شود، ادامه داد: بیماران مددجوی این اداره در صورت نیاز به کالای طبی خاص مانند عصا، ویلچر و تشک‌های مواج پس از معرفی این نهاد به کالای طب مراجعه و به صورت رایگان خدمات دریافت می‌کنند.

وی افزود: در کمیته امداد خراسان رضوی،350 بیمار خاص و 600 بیمار صعب‌العلاج زمین‌گیر وجود دارد که برای بیماران زمین‌گیر ماهانه 500 هزار ریال بابت نگهداری و برای بیماران دیالیزی ماهانه 300 هزار ریال پرداخت می‌شود.

رئیس اداره بهداشت درمان و بیمه‌های اجتماعی کمیته امداد امام خیمنی(ره) خراسان‌رضوی ضمن اشاره به بیمه تکمیلی مددجویان عنوان کرد: بیمه تکمیلی در جهت مساعدت پرداخت مابه‌التفاوت با بیماران خاص تحت پوشش این اداره فعالیت می‌کند که این امر در بیماران دیالیزی، ام اس، تالاسمی و هموفیلی و خدمات پزشکی رادیوتراپی و شیمی درمانی به صورت ویژه است.

وی از شروع به کار دو ساله طرح بیمه‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار در این اداره خبر داد و افزود: در حال حاضر و در سال جاری، در حوزه بیمه برای 14 هزار و 300 زن سرپرست خانوار سرانه بیمه به صورت سه ‌ماهه پرداخت می‌شود که این سرانه از محل هدفمندی یارانه‌ها و کمیته امداد به طور مشارکتی واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در 6 ماهه نخست سال جاری 14 هزار و 600 نفر در دوره‌های آموزش بهداشت این اداره حضور داشتند، افزود: در این مدت برای ساخت سرویس‌های بهداشتی، حدود 170 میلیون تومان هزینه شده است که ساخت 95 درصد این سرویس‌ها در مناطق روستایی و میانگین هزینه برای هر سرویس 450 هزار تومان بوده است.

انتهای پیام/70010/خ/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول