به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سید علیاکبر طاهایی ظهر امروز در جلسه کارگره سلامت و امنیت غذایی که در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، با اشاره به کشت خیار در منطقه چهاردانگه ساری گفت: کشت خیار در این منطقه یکی از مؤلفههای مهم اقتصادی مردم است، ولی باید با آموزشهای مناسب زمینه کاهش مصرف سم در اینگونه محصولات تولیدی کاهش یابد.
وی با اعلام اینکه برای کاهش مصرف سم در استان مازندران نیاز به آموزشهای صحیح و راهبردی داریم، تصریح کرد: زمینه کاهش مصرف سم در محصولات جالیزی در استان فراهم شود.
استاندار مازندران در ادامه خواستار استفاده از تحقیقات پژوهشگران علمی و استعدادهای استان مازندران برای به نتیجه رسیدن در کاهش مصرف سم شد و گفت: با بهکارگیری تحقیقات و پژوهشگران به صورت علمی برنامه کاهش سم در استان به صورت عملیاتی اجرایی شود.
وی ادامه داد: تحقیقات کاهش سم در مازندران باید از حالت کتابخانهای خارج و به صورت عملیاتی در مزارع استان اجرایی شود.
طاهایی با اعلام اینکه واردات محصولات کشاورزی سالم از دغدغه جدی کشورهای جهان سوم نیز درآمده است، یادآور شد: در حال حاضر حفظ سلامت افراد جامعه از موضوعهای مهمی است که همه کشورها به آن توجه دارند.
استاندار مازندران در ادامه تاکید کرد: تحقیقات گستردهای بر روی میزان مصرف سم در محصولات تولیدی استان قرار گیرد.
این مسئول در ادامه به کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارزیابی تحقیقات پژوهشی در بین دانشگاههای تیپ 2 اشاره و گفت: از تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی برای کاهش سموم در مزارع استان به طور کاربردیتر استفاده شود.
انتهای پیام/86004/ب/د1000