اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر حوزه‏های علمیه خواهران تهران خبر داد

صدور مجوز تبلیغ برای بانوان مبلغ در استان تهران

خبرگزاری فارس: مدیر حوزه‏های علمیه خواهران استان تهران از صدور مجوز تبلیغ برای بانوان مبلّغ در این استان خبر داد.

صدور مجوز تبلیغ برای بانوان مبلغ در استان تهران

حجت‏الاسلام سیدمحمدرضا آقامیری امروز در گفت‏وگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: برنامه‏های جامع و مفصلی برای ساماندهی بانوان مبلّغ امور دینی در استان تهران در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: برگزاری دوره‏های مهارت‏افزایی در حوزه‏های عملیه خواهران، نخستین اقدام در طرح ساماندهی زنان مبلّغ خانگی علوم دینی است که با عنوان «خانم‏های جلسه‏ای» شناخته می‏شوند.

آقامیری اضافه کرد: همچنین در سایه تعاملاتی مناسب با مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور، دو بانو در هر مسجد بزرگ از محلات دارای جمعیت مد نظر حاضر می‏شوند تا زنان پاسخ مسائل شرعی خود را از آنها کسب کنند.

مدیر حوزه‏های علمیه خواهران استان تهران، تأثیرات تبلیغی بانوان مبلّغ بر سایر زنان را بیش از تأثیر مردان مبلّغ بر این قشر دانست.

وی تصریح کرد: باید از شعاع تأثیرگذاری بانوان برای توسعه علوم دینی و مسائل فرهنگی در جامعه زنان کشور استفاده کرد.

آقامیری، فرهنگ عفاف و حجاب را یکی از مهم‏ترین مسائلی خواند که می‏توان از طریق بانوان مبلّغ ترویج داد و در توسعه روزافزون آن کوشید.

مدیر حوزه‏های علمیه خواهران استان تهران افزود: با تأسف، شایستگی سخنرانی و تبلیغ در بسیاری از زنان مبلّغی که تحت عنوان خانم‏های جلسه‏ای مشغول هستند، وجود ندارد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات ناشی از فعالیت چنین زنان فاقد شایستگی لازم، توسعه خرافه‏گرایی در میان اقشار مختلف جامعه است.

* جلسات تبلیغات دینی بانوان ریشه تاریخی دارد

مدیر حوزه‏های علمیه خواهران استان تهران، جلسات تبلیغات دینی بانوان را دارای ریشه‏ای تاریخی خواند و اظهار داشت: بر اساس شواهد دینی متعدد، جلسات تبلیغات دینی که امروز با حضور بانوان در خانه‏ها برگزار می‏شود، دارای ریشه تاریخی است.

وی ادامه داد: یکی از اصول توسعه و اشاعه مسائل و شعائر دینی و فرهنگی انجام این امور در قالب محله‏محوری است.

آقامیری اضافه کرد: بر اساس آیاتی از کلام‏الله مجید، از قومی باید برای فراگیری علوم دینی افرادی انتخاب شوند و بانوان مبلّغ امور دینی در جامه طلبه باید در محلات حاضر شوند.

وی ادامه داد: بیان احادیث فاطمیه(س) در کنار احادیث جعفریه(ع) نشان‏دهنده‏ برگزاری محافل دینی بانوان از دوران صدر اسلام است.

آقامیری اضافه کرد: همچنین در خطبه فدکیه دخت نبی مکرم اسلام(ص) نیز تعدادی از بانوان مسلمان در کنار ایشان حضور داشتند؛ بنابراین، یکی از علل ماندگاری نهضت فدک در دل‏ مسلمانان، بانوان هستند.

وی ادامه داد: حضرت زینب کبری(س) و روشنگری‏های ایشان بعد از وقایع دشت‏ کربلا، آن حضرت را به بانویی تأثیرگذار در تاریخ اسلام تبدیل کرده است.

انتهای پیام/2568/صا/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول