به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، ناصر دستوریان گفت: با توجه به در پیش بودن فصل سرما و در راستای جلوگیری از بروز و شیوع برخی از بیماریهای طیور از جمله آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، یک واحد غیرمجاز پرورش اردک در این شهرستان تعطیل شد.
وی در مورد این واحد بیان کرد: فردی که در نزدیکی یکی از واحدهای دارای پروانه بهرهبرداری از دامپزشکی پرورش مرغ مادر گوشتی اقدام به پرورش و عرضه غیر مجاز اردک میکرد توسط بازرسین و کارشناسان نظارت بهداشتی این شبکه بعد از اخطارهای متعدد کتبی و عدم توجه فرد متخلف به تذکرات لازم به دادگستری شهرستان معرفی شد که موضوع پس از طرح در محاکم قضایی به نیروی انتظامی بخش رودبست ارجاع و نیروی انتظامی نیز به استناد ماده قانونی 12 قانون سازمان دامپزشکی کشور اقدام به پلمپ واحد و جلوگیری از ادامه فعالیت واحد یاد شده کرد.
دستوریان هشدار داد با توجه به بروز فصل سرما و جلوگیری از بروز برخی از بیمارهای تنفسی طیور در جهت حفظ این سرمایه عظیم دامی در سطح استان دستگاههای ذیربط همکاری لازم را با دامپزشکی داشته باشند تا برخی از واحدهای سودجو اقدام به عرضه پرندگان زنده و همچنین عرضه پرندگان شکاری در معابر عمومی نکنند.
وی از شهروندان نیز خواست تا محصولات پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز عرضهای خریداری کنند که تحت نظارت دامپزشکی باشند.
*پلمپ یک واحد قصابی در چالوس
همچنین اداره کل دامپزشکی مازندران در خبر دیگری از قول مسئول شبکه دامپزشکی شهرستان چالوس اعلام کرد: یک واحد قصابی نیز توسط بازرسان دامپزشکی چالوس پلمپ شد.
مهدی اسلامی بیان داشت: کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در راستای کنترل و نظارت بهداشتی بر اماکن تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی اقدام به بازدیدهای ادواری از این مراکز میکنند.
وی افزود: همکاران شبکه دامپزشکی شهرستان چالوس نیز در انجام این بازدیدها، یک واحد قصابی را که اقدام به عرضه گوشت بصورت کاملا غیر بهداشتی میکرد به مراجع قضایی معرفی کردند.
اسلامی از تعطیلی این واحد صنفی خبر داد و گفت: پس از معرفی فرد متخلف به مراجع قضایی، دادگستری این اقدام را تهدیدی علیه بهداشت عمومی جامعه تلقی و دستور داد تا این واحد صنفی پلمپ شود.
وی در پایان از شهروندان خواست تا در صورت خرید گوشت از مراکز مجازی که تحت نظارت دامپزشکی است به برچسب tag روی لاشه که اطلاعاتی نظیر تاریخ تولید و انقضای گوشت بر روی آن درج شده و همچنین به مهر بهداشتی دامپزشکی روی لاشه توجه بیشتری داشته باشند.
انتهایپیام/ی/گ1003