اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فاضل لاریجانی:

راه‌اندازی رشته داروسازی در مازندران تصویب شد

خبرگزاری فارس: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی گفت: راه‌اندازی رشته دکتری داروسازی در آمل به تایید و تصویب نهایی وزارت بهداشت رسیده است.

راه‌اندازی رشته داروسازی در مازندران تصویب شد

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، در نشست دو جانبه، تفاهمنامه همکاری مشترک علمی ـ پژوهشی به امضای فاضل لاریجانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی و محسن آسوری رئیس پژوهشکده شمال کشور انستیتو پاستور ایران رسید.

فاضل لاریجانی، حسن همجواری با پژوهشکده شمال را زمینه‌ساز تحولات پژوهشی آینده برای دانشگاه دانست و گفت: واحد علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی در راه‌اندازی پژوهشکده گیاهان دارویی و مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان از مساعدت پژوهشکده شمال کشور بهره خواهد برد.

وی وجود آزمایشگاه‌های مجهز کلینیکی انستیتو پاستور را برای تکمیل حلقه‌های راه‌اندازی آزمایشگاهی تخصصی مربوط به رشته داروسازی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: عقد تفاهمنامه بین مشترک دانشگاه و پژوهشکده مثبت بوده و زمینه‌ساز تکمیل شدن چرخه ایده به تولید خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی با اشاره به اینکه راه‌اندازی رشته‌های پزشکی و داروسازی از جمله آرزوها و نیازهای دیرینه شهروندان آملی و هم استانی‌ها است، بیان داشت: راه‌اندازی رشته دکتری داروسازی در این  دانشگاه به تایید و تصویب نهایی وزارت بهداشت رسیده است.

این مسئول با اشاره به اینکه این واحد دانشگاهی هم علوم و تحقیقات و هم بین‌المللی است از ایجاد مراکز تحقیقاتی دیگر از جمله آزمایشگاه ملی و نیز مرکز مطالعات علوم اسلامی در آینده نزدیک خبر داد.

لاریجانی با اذعان به این نکته که همواره معتقد است اعتبار و سرمایه اصلی دانشگاه وجود اساتید فرهیخته و محقق آن است، اظهار داشت: این واحد دانشگاهی برخوردار از وجود اساتید با رزومه پژوهشی بسیار قوی است.

وی افزود: اساتید این واحد مقالات بسیار زیادی را در ژورنال‌های معتبر جهانی به چاپ رسانده‌اند.

رئیس پژوهشکده شمال کشور انستیوپاستور ایران نیز با ابراز خرسندی از عقد تفاهمنامه مشترک با دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه علوم و تحقیقات آیت‌الله آملی با داشتن تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های متعدد و مجهز و فضای بکر و وسیع از ظرفیت برای اجرای  برنامه‌های پژوهشی و تحقیقاتی برخوردار است.

محسن آسوری نتیجه عقد این تفاهمنامه مشترک را برای اجرای برنامه‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌های کاربردی و طرح‌های تحقیقاتی مورد علاقه طرفین کارآمد و موثر دانست.

آسوری گفت: پژوهشکده شمال تنها شعبه پاستور در سطح کشور است و این انستیتوی بزرگ هیچ شعبه دیگری در ایران ندارد.

وی ادامه داد: این پژوهشکده برای ارائه خدمات به پنج استان شمالی کشور شامل اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و سمنان در سال 1373 و به همت جمعی از خیران شهرستان آمل تاسیس شد.

رئیس پژوهشکده شمال کشور اظهار داشت: پژوهشکده در شش حوزه پژوهش، تولید، ارائه خدمات تشخیصی تخصصی، آموزشی، مرکز رشد و رایانش زیستی فعالیت دارد.

انتهای پیام/ح20/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول