اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی:

فرودگاه تبریز دیگر از مه نمی‌هراسد / تجهیز فرودگاه تبریز به دستگاه آر.وی.آر

خبرگزاری فارس: مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: اعتبار مورد نیاز برای تجهیز فرودگاه بین‌المللی تبریز به دستگاه آر.وی.آر تامین شد.

فرودگاه تبریز دیگر از مه نمی‌هراسد / تجهیز فرودگاه تبریز به دستگاه آر.وی.آر

علی رستمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: با توجه به حضور اخیر کارشناسان شرکت فرودگاه‌های کشور برای موقعیت‌یابی نصب دستگاه «آر.وی.آر» پیش‌بینی می‌شود اعتبار تجهیز فرودگاه بین‌المللی تبریز به این دستگاه تامین شده است.

وی افزود: با توجه به بهسازی باند فرودگاه بین‌المللی تبریز بهترین موقعیت برای نصب و راه‌اندازی این دستگاه در این مجموعه است.

رستمی ضمن تاکید بر اینکه نمی‌تواند زمان دقیقی را برای بهره‌برداری از این دستگاه در فرودگاه تبریز اعلام کند، گفت: با در نظر گرفتن اقدامات صورت گرفته از سوی شرکت فرودگاه‌های کشور، قطعاً زمستان امسال شاهد نصب و استفاده از دستگاه «آر-وی- آر» در فرودگاه تبریز خواهیم بود.

وی در مورد هزینه خریداری این دستگاه اظهار کرد: براساس شنیده‌ها نزدیک به 20 میلیارد ریال قیمت این دستگاه است.

اواخر سال گذشته با لغو پی درپی پرواز وزیر راه و شهرسازی به دلیلی شرایط جوی، مه‌آلود بودن و عدم دید کافی در فرودگاه بین‌المللی تبریز و چندین هواپیمای دیگر فرودگاه بین‌المللی تبریز، با پیگیری‌های خبرگزاری فارس احساس نیاز به دستگاه« آر-وی- آر» در مجموعه بین‌المللی تبریز که جزو فرودگاه‌های ترانزیتی چه از نظر بار و چه از نظر مسافر است دو چندان نمود پیدا کرد که متاسفانه تامین اعتبار این دستگاه در میان دستگاه‌های استانی و کشوری در کش و قوس قرار گرفت که این کش و قوس علاوه بر تحمیل هزینه‌ای نزدیک به 12 میلیارد ریالی به دلیل افزایش قیمت این دستگاه از 9 میلیارد ریال به 20 میلیارد ریال طی یک سال گذشته، تاخیر نزدیک به یک ساله را نیز در راه‌اندازی و نصب این دستگاه در فرودگاه تبریز به دنبال داشت که امیدواریم با همت شرکت فرودگاه‌های کشور شاهد افزایش هزینه و زمان نصب دستگاه «آر-وی- آر» به دلیل تعلل مسئولان نباشیم.

دستگاه «آر.وی.آر» در سه قسمت ورودی، وسط و انتهای باند نصب می‌شود و اطلاعات لغزندگی باند، سرعت و سمت وزش باد و میزان دید افقی در طول باند را به صورت میلی‌متری توسط لیزر به خلبان مخابره می‌کند و با وجود این دو دستگاه در فرودگاه‌های کشور هیچ خلبانی از پرواز و فرود در شرایط دید کم نمی‌هراسد.

دستگاه «آر.وی.آر» قابلیت افزایش دید در شرایط جوی بد و از جمله در مه را تا کمتر از 500 متر میسر می‌سازد و جزو نیارهای اساسی در فرودگاه‌های بین‌المللی محسوب می‌شود.

فرودگاه بین‌المللی تبریز در شمال‌غرب شهرستان تبریز و در ارتفاع یک‌هزار و 494 متری از سطح دریا در زمینی به مساحت 420 هکتار در سال 1333 تحت نظارت ضوابط سازمان جهانی هوانوردی ICAO در محل کنونی تأسیس شد.

در سال 1356 پرواز حجاج از این فرودگاه آغاز و از سال 1370 با تصویب هیئت دولت به‌عنوان فرودگاه ‌بین‌المللی نامگذاری شده و در سال 1378 به‌عنوان یکی از فرودگاه‌های درجه یک کشور انتخاب شده و از آن تاریخ به‌عنوان یکی از چهار فرودگاه Open Sky (آسمان باز) ایران خدمات هوایی خود را به پروازهای داخلی و خارجی و عبوری ارائه می‌کند.

انتهای پیام/ع10/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول