به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، برزو هیبتیان بعدازظهر امروز در نشست شورای اداری این سازمان، با اشاره به ورود نخستین محموله 70 تنی مرغ ارگانیک به این استان، اظهار داشت: یک محموله 70 تنی مرغ ارگانیک در روزهای اخیر وارد استان شده است.
وی افزود: بر این اساس طرح تولید مرغ ارگانیک در استان در یک مرغداری 30 هزار قطعهای در شهرستان شهرکرد اجرا شد.
هیبتیان با اشاره به تولید 21 درصد گوشت سفید کشور در چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: در سال گذشته با هدف تولید مرغ ارگانیک، عدم استفاده از آنتی بیوتیکها برای رشد آنها و کنترل بیماریها مربوط به این حوزه، کلاسهای آموزشی برگزار شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهار محال و بختیاری ادامه داد: در این کلاسهای آموزشی شرکتکنندگان با روش پرورش طیور بدون استفاده از آنتیبیوتیکها و استفاده بهینه از انرژی برای گرم نگهداشتن محیط مرغداریها آشنا شدند.
هیبتیان با اشاره به مراحل تولید مرغ ارگانیک، اظهار داشت: برای تولید مرغ ارگانیک از کبد مرغها، در سنین 15، 25 و 45 روزگی نمونهبرداری و به جای استفاده از مواد آنتیبیوتیک و هورمونها، از مواد طبیعی در تولید گوشت استفاده میشود.
وی تولید گوشت باکیفیت را از مهمترین مزایای تولید این نوع مرغ دانست و افزود: عدم استفاده از آنتیبیوتیک در طول دوره پرورش، کشتار این مرغها در سنین کم، افزایش پروتئین موجود در این نوع مرغ از دیگر مزایای تولید این نوع مرغ است.
انتهای پیام/ش20/پ3003