اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مستندساز و پژوهشگر سینما:

هنرمندان انقلابی نیازمند توجه هستند / تلویزیون‌های خصوصی آفت رسانه‌ها

خبرگزاری فارس: یک مستندساز و پژوهشگر سینما گفت: اگر به هنرمندان انقلابی و متعهد به نظام اسلامی اعتماد شود، می‎توان انسجام و هم‌دلی بین سینماگران را به ارمغان آورد.

هنرمندان انقلابی نیازمند توجه هستند / تلویزیون‌های خصوصی آفت رسانه‌ها

شهرام اصلان‌بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: خانه سینمای غیر سیاسی نیاز حرفه‎ای سینماگران کشور است و در حال حاضر که جامعه سینمایی کشورمان درگیر فضای متلاطم است، بسیاری از افراد نسبت به آینده آن نگران هستند.

وی افزود: صنعت سینما و سینماگران نیازمند یک تشکل صنفی، فعال، متعهد و مسئولیت‌پذیر هستند.

این مستندساز و پژوهشگر سینما گفت: اگر به هنرمندان انقلابی و متعهد به ملت و مملکت و نظام اسلامی اعتماد شود و برابر مجاری و ضوابط قانونی این فرصت در اختیار آنها قرار داده شود، می‎توان انسجام و هم‌دلی بین سینماگران را موجب شد.

وی اضافه کرد: باید زمینه ‎خوب برای پیگیری مسائل و دغدغه‎های صنفی سینماگران بدون لغزش و افتادن در ورطه‎های سیاسی را فراهم ‎آورد.

اصلان‌بیگی یکى از آفت‎هاى مهم رسانه‎ها را به وجود آمدن تلویزیون‎هاى خصوصى دانست و گفت: قدرت‌طلبى و سرمایه‌دارى دو زنجیر بزرگى هستند که بسیارى از انسان‎هاى بزرگ و کوچک را به اسارت کشیده‎اند و در گوشه و کنار افرادى وجود دارند که این رسانه قدرتمند را به مسیرهاى مطلوب خود معطوف می‎کنند.

وی افزود: تلویزیون رسانه‎ای است که پس از اختراع، بیشتر جنبه سرگرمی و تفریح داشته و برای سرگرم کردن خانواده‎ها در نظر گرفته شده و سایر جنبه‌ها هم‌چون آموزش و خبررسانی در رتبه بعدی قرار دارند.

این پژوهشگر سینما خاطرنشان کرد: مجموعه‌های نمایشی با رویکرد تاریخی، علمی و فرهنگی گویای این حقیقت هستند که این رسانه می‎تواند در عین سرگرمی و تفریحی بودن، جنبه آموزنده نیز داشته باشند.

اصلان‎بیگی با اشاره به تاریخ تلویزیون در ایران گفت: تلویزیون پیش از انقلاب به عنوان ابزار ابتذال و انحراف مطرح بود، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی این رسانه با ارائه برنامه و نمایش‎های سالم و ارزشی مورد استقبال همگان قرار گرفت و به عنوان مهم‎ترین ابزار سرگرمی و آموزشی، جایگاه خاصی در میان خانواده‎های مذهبی باز کرد.

وی تصریح کرد: در نظام جمهورى اسلامى، به دلیل حاکم بودن احکام الهى بر این نظام، نباید تلویزیون و ساخت فیلم تنها به عنوان یک منبع درآمدزا محسوب شود و اگر چنین تفکرى حاکم شود، اثر منفى می‌گذارد.

انتهای پیام/س10/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول