به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، این مراسم با حضور حدود ۲ هزار نفر از مسافران نوروزی و مردم بوشهر برگزار شد و در آن شرکت کنندگان غذاهای مختلفی را با استفاده از میگو در معرض دید عموم قرار دادند.
استاندار بوشهر در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: با توجه به شعار امسال، یکی از ظرفیتهای بالای استان بوشهر تولید و پرورش میگو است.
محمدحسین جهانبخش افزود: سال گذشته 64 درصد تولید میگوی پرورشی کشور در بوشهر صورت گرفت و این ظرفیت را داریم که 100 درصد نیاز میگوی کشور را در بوشهر تامین کنیم.
وی با بیان اینکه زیرساختهای لازم برای تامین میگوی مورد نیاز کشور در بوشهر فراهم است، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم میگو به عنوان سبد غذایی جایگزین پروتئین حیوانی شود.
استاندار بوشهر بر ترویج فرهنگ استفاده از میگو از سوی مردم تاکید کرد و گفت: برگزاری این جشنوارهها میتواند در ترویج فرهنگ استفاده از میگو در بین مردم موثر باشد.
مدیر کل شیلات استان بوشهر نیز در این مراسم ادامه داد: امسال با هدف فراهم کردن زمینه آشنایی بیشتر مردم و مسافران نوروزی این مهم توسط استادان آشپزی انجام شد.
اردشیر یاراحمدی اذعان داشت: همزمان با برپایی جشنواره پخت میگو عرضه آبزیان فرآوری شده نیز به صورت مستقیم برای عموم انجام می شود.
انتهای پیام/ن۲۰