به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی بوشهر، مرتضی بحرانی اظهار داشت: به دنبال برگزاری جلسات متعدد با پرورشدهندگان و کارشناسان دامپزشکی و دیگر ارگانهای مرتبط تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک که همزمان با دهه فجر آغاز شده بود هماکنون به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: زیرساختهای آزمایشگاهی برای پایش باقیماندههای آنتیبیوتیکی برای اجرای این طرح در آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر فراهم شده بود.
بحرانی تصریح کرد: این طرح همچنین برای دیگر فرآوردههای خام دامی از تیر ماه سال جاری در آزمایشگاه دامپزشکی استان بوشهر آغاز شده بود.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر در ارتباط با اهداف اجرای این طرح گفت: این طرح با هدف ایمنی بیشتر در بحث مصرف مواد غذایی اجرا شده است.
بحرانی ادامه داد: طرح تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک با حمایتهای سازمان دامپزشکی کشور آغاز شده است.
وی بیان کرد: این طرح هماکنون در 15 واحد مرغداری در سطح استان در حال اجراست که هماکنون یک واحد با موفقیت به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر یادآور شد: امیدواریم که بتوانیم با همکاری پرورشدهندگان و ارگانهای همکار این طرح را در کل استان اجرایی کنیم.
انتهای پیام/صا30/د1000