علیاصغر وحیدینیا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان، با اشاره به بازرسیهای انجام شده در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در راستای بررسی وضعیت بهداشتی مواد غذایی اظهار کرد: توجه به امر سلامت غذایی در جامعه مقوله مهم و شایان توجهی است که همواره باید مورد توجه همگان خصوصاً متولیان نظارت بر این حوزه باشد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به مجوزدار بودن همه محصولات به ویژه مواد غذایی، عنوان کرد: با توجه به روندی که کارخانهها برای اخذ مجوز، پروانه کسب و... طی میکند، نوع محصول و کالای مورد نظر آنها رصد شده و از نظر کیفیت و سلامت غذایی مورد توجه قرار میگیرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان ابراز کرد: اکیپ مشترک بازرسی و نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و پخش مواد غذایی امر بازرسی و نظارت بر این مهم را بر عهده دارند که بر این مبنا به صورت دورهای و نیز بر اساس گزارش تخلفات موردی وارد عمل میشوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: بر اساس بازدیدهای مشترک اکیپ بازرسی و نظارت بر مراکز پخش و انبارهای مواد غذایی به فاقد مجوز بهداشتی بودن محصول شرکت "شیرین شهد بابک" که یک واحد قندخردکنی و بستهبندی است، پی بردیم.
وحیدینیا ادامه داد: واحد تولیدی "شیرین شهد بابک" فاقد هرگونه مجوز بهداشتی، تاریخ انقضا و آدرس کارخانه بوده و عرضه آن غیر بهداشتی است و بر این مبنا نیز این واحد پلمب شد.
وی در پایان ابراز کرد: با توجه به اهمیت توجه به سلامت مردم جامعه این قشر باید توجه شایانی به مجوزدار بودن محصولات غذایی داشته باشند.
انتهای پیام/غ20/چ3000